• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jadniče jadni, kad ti Dule pruži ruku, ne pereš je nedјeljama"! Legenda brani Hrvate: Mali miš mi je uništio meč!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Veselin Vujović stao je u odbranu rukometaša Hrvatske i isprozivao je Dance zbog jednog poteza.

 Veselin Vujović brani Hrvate i proziva rukometaše Danske Izvor: Profimedia

Svjetsko prvenstvo u rukometu traje, Srbija je izgubila od Norveške u prvom meču glavne faze, ima i dalje šanse za četvrtfinale, mada ne velike. U isto vrijeme je Hrvatska remizirala sa Danskom (32:32) i tim ishodom nisu zadovoljni ni jedni ni drugi. O dešavanjima sa tog duela pričao je legendarni Veselin Vujović.

Jedan momenat obilježio je taj meč, bio je to prekršaj Domagoja Duvnjaka nad Matijasom Gidselom. Kapiten Hrvatske napravio je oštar faul, udario ga u predjelu vrata pa mu se izvinio i pružio ruku, to Danac nije prihvatio. "Predivnu utakmicu uspio je da mi pokvari onaj Gidsel. Taj mali miš mi je uništio meč. Ruku ti pruža Duvnjak, jedan od najvećih u istoriji, a ti jadniče jadni ne želiš da prihvatiš izvinjenje. Srami se, balavče jedan, ima tu ruku da ne pereš mjesec dana kad ti je Duvnjak pruža. Ajde da je to napravio nekome od mojih Iranaca, bez da potcjenjujem moj tim, ali tako prema legendi rukometa. Bolje da vam ne kažem kako bi se proveo neko od mojih igrača da je to uradio", napisao je Vujović u kolumni za hrvatski "Indeks".

Naziv teksta je "Mali miš mi je uništio utakmicu, kad ti Dule daje ruku, ima da je ne pereš nedјeljama." Hrvatska ima težak put za četvrtfinale, šanse su male zbog poraza od Egipta u prvoj fazi, prenijela je samo dva boda, ali nada još uvijek postoji. "Ostaje žal za tom nesrećnom utakmicom protiv Egipta, koliko su zaslužili kritike poslije tog meča, sada za ovaj protiv Danaca zaslužili su da im se skine kapa. Uvjeren sam da je ovo bilo pravo lice Hrvata i da je duel sa Egipćanima bio samo loš dan", zaključio je Vujović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC