• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJANI PROVOKATORI OPET NA NOVAKOVOM MEČU! Isplivale fotke - evo ko je sjedio pored njih

Autor Haris Krhalić

Pijani navijači ponovo su došli na meč Novaka Đokovića, ali je sada obezbjeđenje reagovalo drugačije.

 Navijači koji su provocirali Đokovića opet bili na meču Izvor: Profimedia

Novak Đoković prošao je u četvrtfinale Australijan opena i protiv Andreja Rubljova pokušaće da obezbedi prolaz u polufinale prvog grend slema sezone. Na mečeve srpskog asa dolaze i neki pijani navijači sa samo jednim ciljem - da provociraju i da prave haos. Oni su izbačeni na meču drugog kola, pa su se opet pojavili i u četvrtoj rundi.

U duelu sa Encom Kuakom (Francuska) je Đoković tražio od sudije da ih izbaci sa tribina, što se i desilo, ali su oni došli i na meč protiv Aleksa de Minora. Jedan od navijača srpskog asa ih je slikao na tribinama. Za razliku od druge runde, protiv Australijanca nisu pravili haos. Zašto? Zato što su organizatori ovog puta bili spremni i odmah su poslali predstavnike obezbjeđenja tu.

"Ovi idioti su bili tu ponovo. Žao mi je njihovih roditelja i idola. Srećom, obezbjeđenje je odmah prišlo i ućutkalo ih je, seli su odmah pored njih. Stvarno sam žeio da budu tu i da vide Novakovu meč loptu. Otišli su, nisu željeli to da gledaju. Naša pobjeda uništila je njihov dan", napisao je Jerik, Kazahstanac koji prati Novaka još od turnira u Astani.

Izgleda da su ljudi u organizaciji poslušali Novaka koji ih je kritikovao poslije tog meča sa Francuzom.

"Od samog početka bili su pod uticajem alkohola, bilo je očigledno. Kada god sam išao po peškir mogao sam da čujem glas jednog od njih koji je vrijeđao, provocirao. Tolerisao sam to skoro dva sata, iako sam davao znakove sudiji da obrati pažnju. Smatram da oni, supervizori ili ko god je odgovoran, treba da uradi malo više. Svjestan sam da izgledam kao loš momak, kao neko ko je izbacio navijače sa tribina, ali smatram da je to bilo bespotrebno. Zašto nas, igrače, dovode u poziciju da moramo da reagujemo i to poslije dva sata. Imali su dovoljno vremena da riješe problem prije nego što igrač reaguje", rekao je tada Novak. Doduše, još nije poznato ko je bio čovjek sa akreditacijom koji im je čestitao na tome u tom trenutku.

Ovako je bilo na meču protiv Kuakoa:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC