• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šta reći, koju posluku porati!?" Novak se nasmijao DO SUZA, pa uplašio Cicipasa: Ne može jača poruka! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković se dugo nije ovako nasmijao na konferenciji za medije kao kada se sjetio snimka koji je postao viralan u Srbiji.

 Novak Đoković se nasmijao Koju posluku porati Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković je poslije plasmana u finale Australijan opena prvo morao da odgovara na pitanje inostranih medija koji su najviše insistirali na nepromišljenom potezu njegovog oca Srđana, da bi potom u razgovoru sa srpskim medijima - razgovor bio daleko opušteniji, pa se u jednom trenutku nasmijao do suza.

Bilo je to na pitanje kolege koji je Đokoviću prepričao dio izjave njegovog protivnika Tomija Pola, koji je otvoreno priznao da ga je Novak potpuno "raznio" na terenu, tako da je u više navrata poručio da takvim partijama srpski as "šalje poruke" protivnicima.

Već na prvi pomen "slanja poruke", Novaku je zaigrao brk, a već poslije trećeg-četvrtog nije mogao da se suzdrži, pa se prisjetio snimka koji je prije nekoliko godina postao viralan u Srbiji: "Šta reći? Koju posluku porati...", nasmijao se Novak, što možete da pogledate u sljedećem videu:


Kada se uozbiljio poslije nekoliko sekundi, Novak Đoković je dao zaista spektakularan odgovor, dovoljno otvoren i bez ikakve lažne skromnosti: "Kada izdominiram setove, pogotovo u zadnjim fazama grend slemova, mislim da ne može da se pošalje jača poruka protivnicima u narednim kolima. Odnosno sad jednom. Znam da oni svi gledaju moje mečeve i traže mane u igri, da pokušaju da eksploatišu, tako da što dominantnije odigram - to bolje. Onda znam da sam u glavama tih igrača i znam da će da osjete da moraju da odigraju meč života da me pobijede. Svjestan sam toga. To mi imponuje i drago mi je, to i želim da osjećaju."

Što se tiče Stefanosa Cicipasa, protivnika kome je "pokušao da uđe u glavu", bar je tako to Grk shvatio, srpski as je imao samo riječi hvale za njega i njegovu igru, ali ipak vjeruje u sebe.

"Igrali smo na svim podlogama, možda na travi nismo, tako da je Cicipas dosta sazrio i već je na vrhuncu svojih sposobnosti i ovo je možda meč njegovog života. Igra za broj jedna na svijetu i grend slem - protiv mene - sigurno će biti motivisan. Gledao sam ga, napredovao je u nekim stvarima, znam kako da se spremim za njega, ali ja sam ovdje pružao neke od svojih najboljih partija i spreman sam da idemo do kraja, koliko god je to potrebno. Pet setova, pet sati, nebitno... Radujem se tom izazovu i ovo je finale koje je očekivano s obzirom na naše igre", zaključio je Novak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC