• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati sportista "uhvaćen" sa muškarcem, odmah se oglasio: Video se širi internetom, a njega privlače oba pola!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Uspješni američki sportista nije imao problem da kaže kako stvari stoje, iako je to čuvao za kraj karijere.

 MMA borac Džef Molina biseksualac Izvor: Instagram/jmolina_125/printscreen

Poznati američki MMA borac Džef Molina (25) koji je posljednjih godina ugovorom vezan za organizaciju UFC, priznao je da voli osobe oba pola. Ovakva reakcija Moline dolazi nakon što je internetom počeo da kruži njegov privatni snimak na kojem se vidi intiman čin - Džef oralno zadovoljava drugog muškarca, čiji identitet za sada nije poznat javnosti.

Video na kojem se vidi njihov odnos brzo se raširio, a Džef Molina nije želio da ćuti nakon što se to desilo. Ubrzo se oglasio na društvenim mrežama, a na svom Tviter profilu ispisao je saopštenje u kojem se navodi da nije želio da se na ovaj način sazna, ali da sada ne želi ništa da krije!

"Ovo nije način na koji sam želio da otkrijem svoja osjećanja. Potiskivao sam ih tokom čitavog života, u rvačkom timu u srednjoj školi, na MMA treninzima, čak i u profesionalnoj karijeri. Cijeli život sam izlazio sa djevojkama jer sam mislio da će užasan smisao za humor ljudi iz okoline biti loš po mene. Mnogobrojni navijači u ovom sportu su homofobne dr*adžije, a ja sam samo želio da me prepoznaju zbog onoga što radim tokom mečeva. Nadam se da je bilo vrijedno", napisao je Džef, a posljednja rečenica odnosi se na "poremećenu osobu" koja je objavila snimak. Ovako izgleda Džef: 

Molina je na početku profesionalne karijere izgubio dva od prva tri okršaja koje je imao, ali je zatim ušao u seriju koja i dalje traje. Pobijedio je posljednjih deset mečeva, od čega su tri u najjačoj organizaciji na svijetu. U UFC oktagonu debitovao je u aprilu 2021. godine, a posljednji meč imao je u junu 2022.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

MMA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC