• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dušan Lajović za MONDO: Biće još iznenađenja na "Srpska openu"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski teniser Dušan Lajović naglasio da eliminacija Stanislasa Vavrinke u prvom kolu Srpska opena u Banjaluci vjerovatno neće biti jedino veliko iznenađenje.

 Dušan Lajović za MONDO: Biće još iznenađenja na "Srpska openu"  Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Srpski derbi u prvom kolu Srpska opena u Banjaluci između Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića pokvarila je kiša u ponedjeljak i meč je prekinut pri rezultatu 1:1 u setovima i 2:0 za Lajovića u trećem setu.

"Do sada nam je da kažem jako lijepo u Banjaluci, osim što kiša pada. Nadam se da će se vrijeme popraviti, a turnir je odlično organizovan. Trebalo bi danas da nastavim meč ukoliko vremenske prilike dozvole. Juče smo prekinuli na 2:0 u trećem setu, bila je borba s obzirom da teren nije bio najsjajniji zbog vremenskih uslova. Nije bilo lako igrati, ali nadam se da ćemo uspjeti danas da završimo", rekao je Lajović.

On se osvrnuo i na iznađujuću eliminaciju Stanislasa Vavrinke, pa će prvi reket svijeta Novak Đoković svoj prvi meč u Banjaluci odigrati protiv mladog Francuza Luka Van Ašea, koji je šokirao Švajcarca poslije preokreta 1:6, 7:6, 6:4.

"Sigurno da je moguće još neko iznenađenje baš zbog tih vremenskih uslova, vidjećemo kako će se odvijati. Drugačije je malo nego u Monte Karlu prošle nedjelje, najviše zbog vremena, ali nadam se da će se turnir lijepo završiti i da će fanovi uživati u dobrom tenisu", dodao je Lajović.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Njegov protivnik Filip Krajinović strpljivo fotografisao sa navijačima, ali nije bio raspoložen za izjave očigledno želeći da se skoncentriše za nastavak duela.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC