• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratiću se na Kosovo, to je u srcu svakog Srbina! Novak nikad iskreniji: Znam da je to veoma osjetljivo, ali idem!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novak Đoković je u intervju za italijanske medije pričao o mnogim temama, pa i o povratku na Kosovo i Metohiju.

 Novak Đoković želi da ide na Kosovo i tamo krsti djecu Izvor: Profimedia

Novak Đoković je u Rimu, gdje su sve oči uprte u njega. Dolazio je Žoze Murinijo da se slika sa njim, novinari su se raspitivali šta misli o Nadalu i Federeru, a on je pričao o Kosovu i Metohiji! Poznato je da Đokovići vode porijeklo iz južne srpske pokrajine, a on je italijanskim medijima otkrio da planira da se vrati na Kosovo i Metohiju i to sa cijelom porodicom. 

"Želim da odem na Kosovo i Metohiju sa svojom suprugom Jelenom i da tamo krstimo našu djecu, osmogodišnjeg Stefana i petogodišnju Taru, Znam da je ta tema veoma osjetljiva. Sukob je i dalje prisutan tamo, ne oružani, ali ima tenzije. Ne želim da budem uključen u politiku, ali za svakog Srbina Kosovo i Metohija su u srcu, u centru naše kulture, našeg identiteta, tradicije, religije…", ispričao je novinarima Novak. 

Između brojnih tema o kojima se oglasio pričao je i o Emiru Kusturici i istakao da je od jednog od najčuvenijih srpskih režisera mnogo naučio. 

"On je još jedna osoba od koje sam mnogo naučio. Ne slažemo se oko nekih stvari, ali je on zaista iskren čovjek koji ima hrabrosti da iznese svoje ideje i da ih brani pod medijskim pritiskom. I ja znam ponešto o tome, sa svim pritiskom koji sam imao posljednje tri godine...", rekao je Novak. 

On je prošao u četvrfinale turnira u Rimu gdje će se sastati sa Holgerom Runeom. U prethodnom meču dobio je Britanca Kamerona Norija, a taj meč obilježio je skandal u kome je Novaka rival namjerno pogodio lopticom dok je srpski teniser bio okrenut leđima. Oglasio se o tome sam Novak, ali neki su čak opravdali ovaj potez i išli toliko daleko da optuže samog Novaka za ovo!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC