• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema Rafe, tu je Alkaraz, ali kad Novak krene da melje... Legendarni teniser nekad napadao Srbina, sad ga obožava!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mats Vilander nikje štedio riječi hvale za Novaka Đokovića pred novi Rolan Garos.

 Mats Vilander hvali Đokovića pred Rolan Garos Izvor: Eurosport/Screenshot

Često je kritikovao Novaka, isticao da ne može da dođe do najvećih rezultata, ali prethodnih godina je ipak Mats Vilander morao da prizna svoj poraz. Sada komentator na "Eurosportu" pred Rolan Garos je istakao da je Novak među favoritima za trofej. Kao prve favorite istakao je Srbina i prvog tenisera svijeta Karlosa Alkaza, a u drugi krug favorita stavio je još petoricu tenisera. 

"Dva favorita su za mene Karlos Alkaraz i Novak Đoković, a onda stoje petorica iza njih: Holger Rune, Stefanos Cicipas, Danil Medvedev i možda malo iza Kasper Rud i Andrej Rubljov", rekao je Mats Vilander za "Eurosport". 

Istakao je Šveđanin da će svima biti jasna Novakova snaga kada u ponedjeljak duelom sa Aleksandrom Kovačevićem počne turnir, 

"Kada turnir počne i Novak krene da pobjeđuje biće jasno zašto je on favorit. Ali pošto nema Rafe mnogo toga je mnogo više otvoreno nego ranije. Mi zaboravljamo najveće tenisere svijeta brzo jer su grend slemovi veći od njih i veći su od bilo koga ko će ikada igrati", rekao je on. 

Takođe je pomenuo da je Karlos Alkaraz na putu da bude mješavina Velike trojke - Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. 

"Karlos Alkaraz je iitacija Federera, Nadala i Đokovića i to u jednom igraču! To je nešto što ne smijemo da zaboravimo. A možda najveći favorit iz senke je Holger Rune jer je tako mlad i očigledno kvalitetan i samopouzdan. Jasno je da nismo od njega vidjeli najbolji tenis koji može da igra, ali ga možda ovdje vidimo", rekao je Vilander na kraju za "Eurosport".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC