• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIRA IMA 16 GODINA I PRAVA JE SENZACIJA NA ROLAN GAROSU! Hoće da prestigne Đokovića: "Novak ima 22, ja hoću 25 slemova"

Mira Andreeva je jedna od glavnih priča na Rolan Garosu, a pričala je i o Novaku Đokoviću. /Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića/

 Mira Andreeva izjave nakon plasmana u treće kolo Rolan Garosa Izvor: Profimedia

Mira Andreeva je senzacija na Rolan Garosu, napunila je 16 godina 29. aprila, a sada je prošla u treće kolo na grend slemu. Pobijedila je domaću teniserku Dajanu Pari sa 6:1, 6:2. Poslije toga došla je na konferenciju za medije i tamo je napravila šou. Očekivano, bila je odlično raspoložena i odgovarala je na razna pitanja.

Pričala je i o Novaku Đokoviću i o snovima koje ima. Ciljevi su veliki. "Znam da Novak ima 22 grend slema, ja bih htjela 25", nasmijala se Mira, pa nastavila. "Moj cilj je da dobijam meč po meč i da idem polako.

S obzirom na to da je više puta spomenula Srbina na konferenciji, uslijedilo je i pitanje da li joj je on idol. "Rodžer je oduvijek bio moj idol, ali poslije 2022. godine i Rafinog osvajanja turnira sve se promijenilo, sada su oni prvi. Neću da se Novak uvrijedi, sva trojica su na prvom mjestu. Đoković ima odlične udarce, posebno kada se brani, sjajno se kreće."

Ispričala je i o nekim prvim sjećanjima koje ima na pariski grend slem. "Bilo je to prošle godine, kada sam upoznala Đokovića u hodniku na stadionu 'Suzan Lengle'. Ne sjećam se sa kim je igrao, ali znam da je pjevušio neku pesmu, bio je baš opušten. Gledala sam njega, Rodžera, Rafu, sanjala sam da igram na velikim terenima."

U nekim prethodnim izjavama spomenula je da voli Endija Mareja. "Šta da kažem o Endiju? Bio je tako fin van terena, na terenu tako fokusiran, nisam očekivala da će biti tako fin i nasmijan, to mi se baš svidjelo. Nisam pričala sa drugim igračima, za mene su sjajni i Tijafo i Žaber. Osjećam podršku, par iz Teksasa je došao da me podrži, trudim se da im pružim ono što žele da vide."

S obzirom na popularnost i sve, mediji su je pitali i kako ona na sve to gleda i šta nikako ne želi. "Ne treba da se ponašam kao diva, nisam napravila još nikakav uspjeh, u smislu da nisam osvojila turnir, igram u trećem kolu Rolan Garosa, nisam uradila velike stvari. Ako postanem diva, moj trener će mi to reći, dobiću kritike. Biću svoja, radiću svoje stvari, ostaću na zemlji."

Izvor: Profimedia

Za kraj su je pitali i kako bi ona sebe opisala. "Nemam hobije, klasična sam tinejdžerka. Volim da gledam TV i serije. Trebalo bi da učim, mada realno to ne radim kako bi trebalo. Rekla bih da sam fina, razumjećete više ako budete više pričali sa mnom", zaključila je simpatična Andreeva sa osmijehom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC