• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MISLIO SAM NA NADALA I FEDERERA! Novak Đoković se oglasio: Kao u blatu, tako sam se osjećao!

Srpski teniser otvoreno govorio poslije pobjede na Rolan Garosu

 Đoković izjave nakon pobjede nad Fučevičem Izvor: Profimedia/ChrysleneCaillaud/Panoramic

Novak Đoković pobijedio je Martona Fučeviča na Rolan Garosu u tri seta, a pogotovo u prvom setu prolazio je kroz ozbiljne probleme sa snažnim vjetrom, sa terenom... Poslije meča je u razgovoru sa Barbarom Šet i sa Timom Henmanom u studiju "Eurosporta" objasnio kako se osjećao na terenu.

"Klizavo je, jer je vjetar duvao sa daljeg kraja terena i mislio sam na Nadala i Federera i na njihov egzibicioni meč u Španiji, kada je pola terena bilo trava, pola šljaka. Tako sam se osjećao danas, kao bambi na ledu, kao da sam u blatu. Obično ti i Barbara znate da kad sunce zađe intenzitet vjetra padne, ali to nije bio slučaj, teško je naći tajming, distancu u odnosu na loptu, ali on je odigrao jako dobro. Odajem mu priznanje što se borio, odigrali smo set od sat i po kao da smo odigrali dva različita meča", rekao je Đoković.

Odmah poslije meča, Novak je na terenu zahvalio i publici na energiji i podršci. "Hvala svima što ste došli ovdje, svake godine osjetim mnogo energije ovdje, nadam se da ste se dobro zabavili. Ovo je prvi več za mene u večernjem terminu. Prvi set nije bio dobar za mene, mislim da uopšte nije bio dobar. U drugom i trećem je bilo bolje za mene i sve zajedno sam zadovoljan nastupom. On može da igra dobro na svim podlogama, bio sam jako fokusiran na sebe i na to što radim na terenu".

Posebno se izvinjavao publici zbog svog znanja jezika. "Izvinite zbog mog francuskog, ali nisam bio srećan, nikako nisam srećan svojim francuskim nivoo,godinama sam na osnovnom nivou, ali tako je - kako je. ali i dalje mogu da govorim dovoljno da me svi razumijete, da li me razumijete?", pitao je Nole, a navijači su oduševljeno uzvratili.

Pred Novakom je dan odmora i pripreme za meč 3. kola protiv Španca Alehandra Davidovič-Fokine. Iza njega ostaju preskočene dvije prepreke - najprije u meču protiv Amerikanca Aleksandra Kovačevića, a onda i ove srijede protiv Mađara Martona Fučoviča.

Pročitajt ei ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC