• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Đoković Fučovič Rolan Garos prenos uživo livestream

Novak Đoković pobijedio Martona Fučovića u 2. kolu Rolan Garosa. Sat i po prvog seta, pa dominacija Srbina na "Šatrijeu."

 Đoković Fučovič Rolan Garos prenos uživo livestream Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Novak Đoković pobijedio je Martona Fučovića u 3. kolu Rolan Garosa - 7:6, 6:0, 6:3 i plasirao se u 3. kolo Rolan Garosa, gdje će igrati protiv Alehandra Davidovič Fokine. U prvom večernjem meču na Otvorenom prvenstvu Francuske ovog maja, Nole je odigrao izuzetno nervozno u prvom dijelu meča, borio se čak sat i po protiv autsajdera, a onda je nakon vođstva 1:0 u setovima potpuno dominirao terenom.

Uz glasne kritike na račun Gorana Ivaniševića i stručnog štaba, Đoković je odigrao praktično perfektno u drugom i trećem setu, uz blagi pad krajem trećeg seta, kada je Fučovič uspio da iskoristi nekoliko momenata manje koncentracije srpskog tenisera. Ipak, daleko je to bilo od drame, u skladu sa očekivanjima.

Pročitajte klikom na "Razvoj događaja" kako je protekao meč.

23:16

POBEDA!

Novak Šoković pobedio je Fučovića 7:6, 6:0, 6:3 i plasirao se u treće kolo još jednim maksimalnim trijumfom na Rolan Garosu. Sledeći protivnik biće mu Španac, Alehandro Davidovič-Fokina.

Izvor: Profimedia/Matthieu Mirville / DPPI

23:02

Novak rutinski ide ka pobedi

Đoković vodi 4:2 u trećem setu i na dva gema je od pobede i plasmana u 3. kolo Rolan Garosa

22:58

Sada meč izgleda potpuno drugačije

Posle ratničkog, "rovovskog" tenisa u prvom setu, sada se na momente igra egzibiciono i rezultat je 3:2 za Novaka u trećem setu.

U pet dosadašnjih gemova ovog seta viđena su čak tri brejka - dva puta je Novak oduzeo servis protivniku, a jednom je Fučovič njemu.

22:57

Šta je Novak zalepio ispod majice?

Svi pričaju o predmetu koji je Đoković zalepio na grudi.

Izvor: Twitter/Tennis Channel

22:35

NOVAK PREGAZIO MAĐARA - 6:0!

Spektakularan set očigledno motivisanog i ljutitog srpskog tenisera. Novak je "vezao" šest gemova uz konstantnu komunikaciju sa Goranom Ivaniševićem. Ako je neka ljutnja to što ga "vozi" u ovim trenucima, samo neka nastavi, jer igra sjajno!

Drugi set osvojio je Novak za samo 34 minuta - bilo mu je potrebno skoro sat manje nego u prvom setu.

22:21

Evo šta je Novak vikao Ivaniševiću

Đoković je vikao na italijanskom na Gorana Ivaniševića.

Izvor: eurosport

22:21

Sada već stvari stoje drugačije!

Novak je potpuno dodao gas u drugom setu i poveo 4:0 za samo 22 minuta borbe. Podsetimo, prvi set trajao je čak 87 minuta.

22:06

Sjajan početak drugog seta!

Odmah je Đoković "brejknuo" Fučovića na početku drugog seta i poveo 1:0 posle četiri minuta.

22:00

NOVAK SLOMIO MAĐARA!

Novak je osvojio prvi set u taj-brejku posle skoro sat i po borbe! 7:2 u taj-brejku, za 1:0 za Srbina u prvom setu!

21:56

Kakav je ovo tenis!

Spektakularan poen - Fučović je potpuno u igri! Zaslužio je Mađar pohvale za sjajnu defanzivu pri Noletovim naletima. Sada je 4:2 za Srbina u taj-brejku i ovo je verovatno bila najbolja razmena na ovogodišnjem Rolan Garosu.

Izvor: Profimedia

21:53

Odlično je počeo taj-brejk!

Nole je poveo 3:0 i na pravom je putu ka osvajanju prvog seta. Ipak, Fučovič će sigurno uzvratiti...

21:50

Taj-brejk za kraj MARATONSKOG seta!

Posle čak 77 minuta rezultat je 6:6 i odlučliće taj-brejk! Spasavao se Novak i u 12. gemu, ponovo poentirao uz pomoć mreže, izvinjavao se, ali je na kraju ipak Mađar osvojio gem.

Izvor: Profimedia

21:42

Novak osvaja gem i okreće se ka svom "boksu"

Đoković je poveo 6:5 i okrenuo se ka svom boksu, uputivši nekoliko žestokih reči na italijanskom jeziku. I Ivanišević je više sebi u bradu opsovao, kao izraz olakšanja u zaista napetom periodu seta i meča.

Izvor: Profimedia

21:39

Sada je sve otvoreno!

Fučović je iskoristio brejk i izjednačio na 5:5. Čeka nas po svemu sudeći dramatičan kraj prvog seta.

21:31

Nije dobro! Novak je ispustio servis

Nervozan je Đoković i sada vodi 5:4, nakon što je ispustio šansu da svojim servis-gemom završi posao u prvom setu. Mađar je u trećem gemu zaredom izborio brejk-loptu i ovog puta ju je iskoristio dvostrukom servis greškom srpskog tenisera.

20:57

Mađar osvojio prvi gem

Bez izgubljenog poena Đoković je poveo 3:0 u prvom setu, a onda je Marton Fučović osvojio prvi gem i smanjio na 3:1. Ljutit pogled Đokovića ka stručnom štabu, nakon što je tokom prethodnih poena razmenio nekoliko reči sa trenerom Goranom Ivaniševićem.

Izvor: Profimedia

20:46

Odmah brejk, gde je publika?

Novak je iz prve oduzeo Mađaru servis i poveo 2:0 u prvom setu. Sve je krenulo kako i treba, mada iznenađuje da su tribine praznjikave, iako je na terenu Đoković. Pogledajte:

20:33

Počelo je!

Novak Đoković prvi servira. Meč je počeo u 20.30, sa veoma malim kašnjenjem u odnosu na prvobitno određeni termin. Svi uslovi su tu da Nole uživa na terenu - a nadamo se i svi sa njim!

18:57

Novak trenirao daleko od svih

Novak je za meč protiv Fučovića trenirao na najdaljem terenu na kompleksu Rolan Garosa, "broj 16".Nole je stigao na trening, javio se izveštačima, a onda su pripadnici obezbeđenja podignutim tonom govorili novinarima da moraju da se sklone, bez obzira na to što imaju akreditacije.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

18:55

Novak večeras u noćnom terminu

Prema rasporedu, Novak bi na stadionu "Filip Šatrije" trebalo da igra protiv Fučovića od 20.20 časova. Za razliku od svog prvog nastupa u Parizu, Nole će večeras poslednji izaći na teren.

Izvor: FoNet/AP/Jean-Francois Badias

18:51

Đokovič i Fučović su stari znanci

Četiri međusobna meča odigrali su Srbin i Mađar od 2018. godine i u svakom je Nole trijumfovao. Sretali su se i na US Openu 2018. i u Dohi 2019. i na Vimbldonu 2021. i na Mastersu u Parizu 2021. U tim mečevima Mađar je Srbinu oduzeo dva seta

Izvor: Profimedia

18:45

Dobro došli u tekstualni prenos!

Novak Đoković u 2. kolu Rolan Garosa igra protiv mađarskog tenisera Martona Fučovića, trenutno 83. igrača ATP liste. Biće to drugi izazov za srpskog tenisera u Parizu i očekuje se da ima komplikovaniji posao nego na startu turnira, kada je u tri seta, praktično rutinski, eliminisao Amerikanca Aleksandra Kovačevića

UKRATKO

  • UŽIVO: Đoković - Fučović 7:6, 6:0, 3:2
  • Prvi set trajao 87 minuta
  • Meč 2. kola Rolan Garosa
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gdes

A gdje su oni kritizeri banjalučkog turnira, pa na jednom grand slem turniru u drugom kolu najbolji teniser ikad ima poluprazan stadion. Srpska open je bio vanserijski događaj

Najnovije