• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVAK EVROPE PAO POSLIJE SEDMERACA: Srpski golman i Slovenac dali novog osvajača Lige Šampiona

Kakav smo spektakl gledali u prvom polufinalu Lige šampiona!

 Magdeburg savladao Barselonu u polufinalu Lige šampiona Izvor: Profimedia

Fajnal-for Lige šampiona u Kelnu počeo je spektakularno! Magdeburg je poslije boljeg izvođenja penala savladao Barselonu i prošao dalje - 31:31(16:18) - 40:39. Golman srpskog porijekla Nikola Portner uspio je da "skine" jedan sedmerac, dok je Jensen Barsi odbranio tri puta i tako odveo svoj tim u finale.

Portner je svojim odbranama uspio da da veliki doprinos pobjedi, a poslije povrede Gislija Kristijansona i isključenja Kristijana O'Salivena Marko Bezjak je vodio svoj tim do pobjede. Kod pobjednika najefikasniji su bili Smits sa 11 golova, Damgard sa 8, Kristijanson sa 5, dok je Bezjak dao 4, ali 3 u ključnim momentima. Kod Barse 9 golova je dao Engesan, Gomez-Abeljo je dao 7, a Fabregas 6.

Barselona je fantastično otvorila meč, uspjela da brzo dođe do tri gola prednosti i uspjela je da na odmor ode sa prednošću. Domen Makuc je bio iznenađenje sa klupe, ali je mladi Slovenac bio jako loš na početku drugog poluvremena. Unio je nervozu u igru svog tima i Barsa je na startu drugog dijela izgubila prednost.

U finišu smo vidjeli mnogo promjena vođstva, ali nažalost i povrede Dike Mema sa jedne i Gislija Kristijansona sa druge strane. Na kraju je sve stalo u posljednji napad kada je igrač Magdeburga na ivici sedam metara zaustavio šut za pobjedu Barse. Ni poslije produžetaka nismo vidjeli pobjednika i nakon sedmeraca je Barselona pala. U drugom polufinalu igraju PSŽ i Kjelce.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC