• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija u polufinalu Svjetskog prvenstva! "Orlići" na korak od medalje - srušili su najveći hit turnira!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rukometna reprezentacija Srbije ide ka medalju na Svjetskom prvenstvu za juniore!

 Mladi rukometaši Srbije u polufinalu Svjetskog prvenstva Izvor: MN PRESS

Juniorska rukometna reprezentacija Srbije je u polufinalu Svjetskog prvenstva! U četvrtfinalu su poraženi snažni Farani (30:27), najveći hit ovogodišnjeg turnira, a za mjesto u finalu takmičenja Srbija će igrati protiv Njemačke ili Danske. Taj meč biće na programu kasnije u toku dana i daće nam ime drugog polufinaliste.

Tamo je već Srbija i to je ono što je nama u ovom trenutku najbitnije. Nije bilo lako - morali su Miloš Kos i Boško Stanisavljević da postignu po sedam golova, morali su da preuzmu komandu i "povuku" nakon što se Nikola Zečević povrijedio u prvom dijelu igre. Pomogao im je u finišu golman Savo Zekić koji je sa nekoliko skinutih zicera održao "orliće" u prednosti kada je postojala bojazan da će se rival vratiti u meč. Prije njega je impresivan na golu Srbije bio i Luka Krivokapić, koji je već skrenuo pažnju na sebe.

Uspjeh reprezentacije Srbije još je veći kada se ima u vidu da je na takmičenje koje se igra u Grčkoj i Njemačkoj otišla bez najboljeg igrača. Stefan Dodić propušta ovu obavezu u nacionalnom timu, ali su momci koji su i bez njega pokazali da su izuzetno jak tim sada nadomak velikog odličja - po drugi put u nizu Srbija je u završnici velikog takmičenja!

Zanimljivo, tamo je stigla preko Farskih Ostrva koja su i pored samo 54.000 stanovnika djelovali nepobjedivo. U dosadašnjem toku turnira Farani su pobijedili Španiju, Brazil i Portugal, skrenuli pažnju na sebe i vjerovatno zaradili ugovore u nekim od najboljih klubova Evrope. Uskoro će u takvim ekipama igrati i reprezentativci Srbije, samo što prije toga imaju neke obaveze - da osvoje medalju na Svjetskom prvenstvu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC