• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJANI ENGLEZI PRAVE HAOS NA VIMBLDONU? Grend slem šampionka sve otkrila: Piju cijeli dan, pa mi zvižde! (VIDEO)

Vrlo mirna je bila Viktorija Azarenka nakon što je publika napala na Vimbldonu.

 Viktorija Azarenka o publici na Vimbldonu Izvor: Youtube/pritnscreen/ WTA Fans Show

Viktorija Azarenka je poslije poraza od Eline Svitoline u vrlo neizvjesnom meču mahnula svojoj rivalki i tako pokušala da se pozdravi sa Ukrajinkom, a na sve to je dobila - zvižduke! Britanska publika na Vimbldonu je još jednom pokazala da im ne treba mnogo da ocrne nekoga iz ovog dijela svijeta, a nakon meča je nekadašnja najbolja teniserka svijeta govorila o svemu što je proživjela. 

Istakla je da ne vidi poentu u insistiranju na pitanjima i temi odbijanja Ukrajinki da se pozdrave sa njom i rekla da to nikome neće donijeti ništa dobro. Kada su je novinari pitali kako se osjeća povodom zvižduka pitala je na šta tačno misle. Kada je novinar rekao da pretpostavlja da je nezadovoljna tretmanom publike kratko je rekla da nije i pitala šta novinari misle kako se publika ponijela prema njoj. 

"Ja mislim da je to bilo jako nefer", rekao je jedan novinar, na šta je Vika odgovorila: "Mislim da tu možemo da se složimo", a onda prozvala bahate navijače i rekla da su mnogi od njih pijani.

"Ja ne mogu da kontrolišem publiku. Sigurna sam da mnogo ljudi razumije šta se dešava, ali vjerovatno su pretjerali sa punčom cijelog dana. Mislim da je do punča", rekla je aludirajući na običaj Vimbldonske publike da tokom mečeva konzumira voćne kupove začinjene džinom i nekada čak šampanjcem. 

Ipak nije željela da od sebe pravi žrtvu Azarenka. Kada su novinari rekli da je jasno da ona ne vrši agresiju ni na koga, a zatim je pitali da li smatra da je žrtva ponašanja Eline Svitoline, kratko je rekla: "Žrtva? Žrtva jer neko neće da se rukuje sa mnom? Molim vas. Mislim da smo odrasli ljudi", završila je Svitolina. Pogledajte šta se desilo na kraju meča Svitoline i Azarenke:

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:59
Novak Djokovic na Vimbldonu sa decom
Izvor: Instagram/djokernole
Izvor: Instagram/djokernole

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC