• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BJELORUSKINJA OČITALA LEKCIJU NA VIMBLDONU: Pitali je za Ukrajinu i rukovanje, ona pobjesnila

Oglasila se Viktorija Azarenka nakon što su novinari insistirali na njenom potezu poslije poraza od Eline Svitoline.

 Viktorija Azarenka o pozdravljanju sa Elenom Svitlovinom Izvor: Youtube/pritnscreen/ WTA Fans Show

Ne prestaju problemi koje prave susreti ukrajinskih sa ruskim i bjeloruskim teniserkama na Vimbldonu. Sada smo u četvrtom kolu ženskog singla gledali dramatičan meč Elene Svitoline i Viktorije Azarenke u kome je Ukrajinka pobijedila Bjeloruskinju 2:6, 6:4, 7:6, a na kraju se ove dvije teniserke nisu pozdravile. Pošto je Svitolina ranije istakla da se neće pozdravljati sa Ruskinjama i Bjeloruskinjama, Azarenka joj je samo mahnula sa mreže i otišla u svlačionicu. 

"Zaista ne znam zašto sam to uradila, nemam ideju. Neću to moći da ponovim", rekla je Azarenka kada su je pitali zašto se odlučila samo da mahne, a onda se naljutila na novinare. Nastavili su da je pitaju o odnosu sa Svitolinom, na šta je burno reagovala. 

"Mislim da vi forsirate svaki ovakav momenat da napravite veliku priču tamo gdje zaista nema poente da to radite. Znam Elinu dugo, uvijek smo imale dobar odnos, ali sada su tu neke druge okolnosti. Ne mislim da će to što od svega pravite priču napraviti neku razliku. Ne kažem vama lično, ali mnogo ljudi priča o ovome kao da će to nekome promijeniti nešto u životu, a neće. Što se više priča o tome, to će biti veća tema, a nema nikakvu poentu, nikakav efekat, ništa ne mijenja", istakla je Viktorija Azarenka poslije meča. Pogledajte njen potez na mreži: 

Popularna Vika ima 33 godine i u karijeri je osvojila dva grend slema i to Australijan open 2012. i 2013. godine. Na Vimbldonu je 2011. i 2012. bila u polufinalu, a na prvom mjestu VTA liste svojevremeno je provela 51 nedjelju. Trenutno je 20. na VTA listi, ali se nada da će skočiti jedno ili dva mjesta na listi nakon Vimbldona. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:17
Srdjan Djokovic na Vimbldonu
Izvor: RTS
Izvor: RTS

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC