• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ruska političarka udarila po teniserki zbog skandala na Vimbldonu: Plašiš se ukrajinskog progona, zato to radiš!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnja olimpijska šampionka, a sada visoka zvaničnica ruske Dume Svetlana Žurova oglasila se povodom dešavanja na Vimbldonu.

 Ruska političarka napala Elenu Svitolinu i Ukrajince Izvor: Profimedia/Artyom Geodakyan/TASS

Ne prestaje da se priča o meču Viktorije Azarenke i Elene Svitoline na Vimbldonu. Ukrajinska teniserka je savladala nekadašnju najbolju na svijetu u taj-brejku, a zatim je odbila da se rukuje sa njom. Publika na Vimbldonu je zbog toga napala Azarenku, a na kraju je poslije svega morao da se oglasi i VTA.

Sada se javila Svetlana Žurova, nekada jedna od najboljih klizačica svijeta, a sada visoka zvaničnica ruske Dume. Olimpijska šampinka iz Torina 2006. godine istakla je da se ukrajinski sportisti plaše reakcije u domovini i zbog toga odbijaju da se rukuju sa ruskim i bjeloruskim sportistima. 

"Ukrajinski teniseri prebacuju odgovornost sa sebe na međunarodne federacije. Sve što traže i govore već dugo vremena rade jer se plaše progona u svojoj zemlju. Svitolina se na ovaj način osigurava", rekla je Žurova. Pogledajte kako je Azarenka izviždana:

O ovoj temi se na kraju oglasio i bivši najbolji teniser na svijetu Danil Medvedev koji je istakao da je Viktorija Azarenka potpuno neopravdano napadnuta od strane publike.

"Mislim da 10.000 ljudi dolazi na teren broj 1 i ne znaju svi priču iza ovoga. Samo su vidjeli da se Vika nije pozdravila i zato su joj zviždali. Meni se svidio njen potez i to što je rekla da treba da se priča o sjajnom tenisu i odličnom meču. Šteta je što su je izviždali bez razloga", naveo je on. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC