• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković NIKAD ISKRENIJI na Vimbldonu: Svi hoće da me POBIJEDE, ali NE DEŠAVA SE!

Autor Dragan Šutvić

Novak bez ustezanja rekao šta misli!

 đoković svi hoće da me pobijede eli ne dešava se  Izvor: Profimedia

Novak Đoković pobijedio je i Andreja Rubljova na Vimbldonu i tim trijumfom u četvrtfinalu zakazao svoj polufinalni meč za petak protiv Italijana Janika Sinera. Nakon plasmana u 46. grend slem polufinale i nakon izjednačenog rekorda Rodžera Federera, Noleta su, naravno, odmah pitali za to i pomenuli Švajcarca - očigledno neizbježnog u skoro svim razgovorima u Londonu.

"Prije svega, hvala vam što ste napravili sjajnu atmosferu danas za obojicu, nadam se da ste uživali u meču. Bilo je izuzetnih razmjena, on je igrao izvanredno, davao je intenzitet igri na teren, mogli ste da vidite kako viče na forhendu, malo je zastrašujuće i tako i zvuči kad krene loptica. On je stalno u Top 10 i želim mu sve najbolje, moram da mu čestitam na sjajnom meču danas i uopšte, na odličnom turniru", rekao je Nole na Centralnom terenu.

"Što se tiče brojeva, hvala što ih pominjete, ali to su samo brojevi. Na kraju, tokom turnira ne volim da provodim vrijeme govoreći o statistici i tim dostignućima. Naravno, aktivan sam na turniru i samo razmišljam o tome da preusmjerim pažnju na svaki novi meč. Sviđa mi se kako sam igrao danas i nadam se da ću za par dana imati još jednu pobjedu", dodao je Nole.

Na pitanje za to da svaki put na sebi nosi "metu" i da svi hoće da ga pobijede, Đoković je odgovorio nikad iskrenije.

"Volim to, volim. Istina je", nasmijao se Đoković. "Mislim da svaki teniser voli da bude u situaciji da svako hoće da ga pobijedi. To jeste privilegija kao što je Bili Džin rekla, privilegija toga što radimo, sporta, bez obzira na to koliko ste grend slem titula osvojili, pritisak je uvijek tu i svaki put kad izađem osjećam ga, pogotovo na Centralnom terenu, ali u isto vrijeme to budi najljepše emocije u meni i motiviše me da idem i više nego što sam ikada sanjao i inspiriše me da igram najbolji tenis. Znam da hoće da me pobede, ali ne dešava se - još uvijek!", nasmijao se još jednom Nole. "Vrlo skromno, zar ne?!"

Pred Novakom je dan odmora, a onda kreće u borbu za plasman u još jedno finale Vimbldona, gdje "juri" svoju osmu titulu, a ujedno i 24. grend slem trofej u karijeri.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC