• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE SAMO FUDBAL - SAUDIJCI PRAVE HAOS I U DRUGOM SPORTU: Krenuli da prave drim-timove, samo dodaju nule na račun igrača

Saudijska Arabija je spremna da posle fudbalske lige u koju stižu velike zvijezde napravi kvalitetno takmičenje i u rukometu.

 Sudijci prave pometnju na rukometnom tržištu Izvor: Profimedia

Nakon što su Arapi napravili pometnju na fudbalskom, sada prave pometnju i na rukometnom tržištu!

Riješili su timovi iz Saudijske Arabije da prave drim timove i u ovom sportu, što je novost. Ranije je Katar kupio kompletnu reprezentaciju i tako uzeo srebro na Svjetskom prvenstvu 2015. godine, a sada je i Arabija krenula da ulaže u taj sport. 

Prvo veliko ime koje se zaputilo u Arabiju je Andre Gomeš koji je iz njemačkog Melsungena prešao u Al Safu. Sjajni lijevi bek koji je 2020. bio najbolji mladi igrač Lige šampiona odbio je šansu da pređe u Fuhse, osvajača Lige Evrope, kako bi zamijenio povrijeđenog Pola Druksa. 

Otišao je u Al Safu koja je spremila 900.000 evra za njegov jednogodišnji ugovor. Primjera radi u Melsungenu je dobijao 500.000 evra i to bruto. On je za sada potpisao jednogodišnji ugovor, a vidjećemo da li će ova rukometna epizoda sa arapskim naftnim milionima potrajati. 

Do sada je u karijeri Gomeš igrao za Bragu i Porto prije nego što je otišao u Njemačku gdje je dvije sezone igrao u Melsungenu. Za Portugal je nastupao od 2018. godine i igrao je na Svjetskom prvenstvu 2021. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC