• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Banjaluku sam došao zbog Smajlagića i tradicije Borca m:tel! Nedim Hadžić: Daćemo sve od sebe da budemo šampioni!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novi desni bek Borca m:tel Nedim Hadžić siguran je da će crveno-plavi pod vođstvom novog trenera Irfana Smajlagića dati maksimum kako bi vratili šampionski pehar u Banjaluku.

 nedim hadžić Izvor: Promo/RK Borac

Dvadesettrogodišnji rukometaš Nedim Hadžićpotpisao je jednogodišnji ugovor s banjalučkim klubom s opcijom produženja na još jednu sezonu.

Desni bek je treće pojačanje Banjalučana ovog ljeta, nakon dolaska desnog krila Vladana Đurđevića i golmana Nebojše Grahovca, a zbog iskustva nastupa u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, kao i u njemačkim ekipama TSG Soflingen, Štutgart U-20, HSG Veclar 2 i Ratingen, trebalo bi da bude jedna od "udarnih igala" Smajlagićevog tima.

U Borac m:tel je stigao nakon dobre sezone u Maglaju za koji je postigao ukupno 130 golova, a bio je 23. strijelac Premijer lige BiH.

"Odlučio sam se za Banjaluku prvenstveno zbog selektora (Irfan Smajlagić, prim.aut.), a onda i zato što je Borac klub sa najvećom tradicijom i istorijom. Što se tiče utisaka nisam još imao priliku da ih sakupim, ali s obzirom da znam dosta igrača u ekipi, uvjeren sam da neće biti problema", rekao je Hadžić za MONDO.

Prema njegovim riječima, u narednoj sezoni sa maksimalnim angažmanom rezultati ne bi trebalo da izostanu, a izbjegao je da odgovori na pitanje ko je najveći favorit za šampionski pehar.

"Za sljedeću sezonu očekujem prije svega da mi kao ekipa rastemo zajedno i uigravamo se iz treninga u trening i iz utakmice u utakmicu, i uvjeren sam da sa takvim pristupom i trenerom rezultat neće manjkati. Teško je reći ko je favorit, jer svake godine ekipe postaju sve jače i uigravaju se, ali daćemo sve od sebe da mi budemo prvaci", dodao je novi bek Banjalučana.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

bema

sine dragi zbog bradonje ces zamrziti ovaj sport

Boris

Pustiti tek tako svoju djecu da odu a dovesti Hadžića i još neke polovne igrače, sačuvaj bože o čemu ti ljudi razmišljaju, kud plovi ovaj brod

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC