• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povratnik u Borac m:tel o "čudnoj" objavi Sloge: Nek se bave sobom, ja sam zadovoljan svojim izborom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Desnokrilni rukometaš Vladan Đurđević, koji se vratio u Borac m:tel, prokomentarisao je za MONDO zanimljivu objavu svog bivšeg kluba Sloge iz Doboja.

 Vladan Đurđević o objavi Sloge: Nova neistina, nemam ugovor s dobojskim klubom Izvor: MONDO/Bojan Jakoviljević

Vladan Đurđević je ponovo obukao crveno-plavi dres Banjalučana!

Desno krilo Sloge iz Doboja je došao u Borac m:tel kao zamjena za reprezentativca Bosne i Hercegovine Luku Perića, koji je prešao u slovenačko Celje Pivovarnu Laško.

Pod vođstvom novog trenera, rukometne legende Irfana Smajlagića, koji je odnedavno preuzeo ekipu, Đurđević će sigurno moći mnogo da nauči s obzirom da je popularni "Pipe" u karijeri igrao na njegovoj poziciji.

"Naravno da je izazov kada je trener bio najbolji na poziciji koju igraš, to će vjerujem i meni koristiti. Mislim da sam stekao određeno iskustvo kroz godine igranja i da uz dobre savjete trenera mogu još više dati rukometu", rekao je Đurđević za naš portal.

Prethodne sezone, Banjalučani su osvojili skromno 10. mjesto u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, pa je Đurđević uvjeren da se u predstojećoj sezoni stvari posložiti u skladu sa klupskim renomeom.

"Očekujem u Borcu da se borimo za vrh tabele, to je nakon lošije sezone imperativ svih u klubu", dodao je igrač Borca m:tel.
Nakon što je direktor crveno-plavih Vladimir Branković na predstavljanju Smajlagića saopštio njegovo ime kao pojačanja Borca m:tel, uslijedila je pomalo čudna objavio na Fejsbuku dobojskog kluba, na kojoj je navedeno da je "jedan član njihovog kluba potpisao ugovor sa drugim klubom i taj transfer je apsolutno nerealan u ovom momentu i neizvodljiv bez našeg kluba".

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Mnogi su u toj objavi Dobojlija prepoznali Đurđevića.

"Sa Slogom nemam važeći ugovor i sve je čisto što se mene tiče. Možda se objava ne odnosi na mene, a ako se odnosi, onda me i ne čudi, to je još jedna u nizu neistina od kad sam prekinuo saradnju sa Slogom. Nek se bave sobom a ne sa mnom, ja sam zadovoljan svojim izborom", zaključio je Đurđević.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Doc

Dali ijedan igrač može otići na miran način iz Doboja. Prije je do kluba nego do momaka

Sasa

Odličan igrač još bolji čovjek!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC