• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BILA "PUTINOVA MILJENICA", SAD POBJEGLA IZ RUSIJE: Jelena Isinbajeva u procijepu - mrze je i Rusi i Ukrajinci!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jelena Isinbajeva je nekada bila omiljena kako u Rusiji, tako i u Ukrajini, a mnogo puta je snimljena u društvu Vladimira Putina. Sada je, djeluje, u velikom problemu jer je između dvije vatre.

 Jelenu Isinbajevu mrze i Rusi i Ukrajinci Izvor: Profimedia/SPUTNIK

Jelena Isinbajeva trenutno ne živi u Rusiji već u Španiji, planira da se vrati na posao u Međunarodni olimpijski komitet i imala je izjave kojima je kritikovala rat u Ukrajini. Zbog svega toga njena popularnost u domovini je u drastičnom padu. 

Dvostruka olimpijska i trostruka svjetska šampionka bila je heroina nacije, redovno je obarala (svoje) svjetske rekorde, a sada sa 41 godnom se našla u procijepu. Zbog ranijih izjava i prijateljstva sa Vladimirom Putinom je na udaru u Ukrajini, ali su joj nedavne izjave o ratu koji se odvija naudile reputaciji u domovini. 

"Prijatelji, apelujem na sve koji plasiraju lažne članke i informacije. Ja sam žena svijeta, uvijek sam bila i to ću i ostati! Živim tamo gdje radim, jedem ono što volim, komuniciram sa onima koje cijenim i poštujem. Uvijek sam vjerovala i vjerovaću u najbolje strane svakog čovjeka, pa i onih ljudi koji su danas spremni da na mene bace kamen, samo zato što je neko, nešto, negdje rekao, napisao ili podijelio fotografiju prije 10 godina koja nema veze sa stvarnom stvarnošću. Zapamtite – zavist je destruktivno osjećanje", rekla je Isinbajeva kada je odlučila da "nestane" sa društvenih mreža. 

Izvor: Profimedia

Odlučila je da napusti Rusiju i preseli se u Španiju, a to je javno kritikovao čak i ministar sporta Oleg Maticin. Iako zvanično ima čin majora u oružanim snagama Rusije ona je javno kritikovala "specijalnu vojnu operaciju".  "Neprihvatljivo je na ovakav način tretirati vojni čin i ono što se dešava u zemlji. Nema potrebe za javnom osudom, ali svaki građanin koji voli svoju zemlju ima negativan stav prema takvim izjavama", rekao je Maticin.

Čak je pokrenuta akcija da se ime stadiona Jelena Isinbajeva koji se nalazi Mahačkali promijeni. Taj stadion je prije šest godina ponio ime čuvene atletičarke, a sada bi mogao ponovo da mijenja naziv.

Možda će vas zanimati

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC