• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LAJOVIĆ ŠOKIRAO ŠESTOG IGRAČA SVIJETA! Srbin iz kvalifikacija do velikog iznenađenja u Sinsinatiju

Dušan Lajović pobijedio je Janika Sinera na turniru u Sinsnatiju.

 Dušan Lajović savladao Sinera Izvor: Profimedia

Dušan Lajović pobijedio je Janika Sinera u Sinsinatiju! Srpski teniser napravio je jedno od najvećih iznenađenja na turniru i srušio je Italijana, šestog tenisera svijeta - 6:4, 7:6 (7:4). Trijumf dodatno dobija na značaju ako se uzme u obzir da je došao iz kvalifikacija i da je italijanski igrač nedavno osvojio turnir u Torontu.

Naredni rival Lajoviću biće Tejlor Fric (SAD), a definitivno će ovaj rezultat da mu ulije dodatno samopouzdanje pred nastavak turnira. U prvom setu viđen je samo jedan brejk, napravio ga je Dušan u sedmom gemu, dovoljno za vođstvo u setovima. U drugom setu situacija je bila drugačija pošto je u prva dva servis gema Dušan spasao čak sedam brejk šansi. Onda je u 10. gemu mogao da napravi brejk, tri šanse nije realizovao, pa je set otišao u taj-brejk. Tamo je Janik poveo sa 2:0, pa je Dušan preokrenuo na 3:2 i onda je u završnici napravio ključni mini-brejk i završio meč (7:4).

Srbina sad čeka okršaj sa Fricom, a njih dvojica odigrala su jedna meč do sada. Bilo je to na šljaci u Lionu 2018. godine i trijumf je odnio Dušan (7:5, 6:1). Interesantno je da su Lajović i Đoković u istom dijelu žrijeba i da bi mogli da se sastanu u četvrtfinalu. Prije toga Đoković mora da pobijedi Alehandra Davidoviča Fokinu (Španija), a onda i boljeg iz meča Gael Monfis (Francuska) - Aleks De Minor (Australija).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC