• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal - Srbiji oteli Kosovo!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dejvis kup napravio promotivan spot u kojem je Srbija predstavljena bez Kosova i Metohije.

 Dejvis kup prikazao Srbiju bez Kosova Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Facebook/Davis Cup/printscreen

Reprezentaciju Srbije sredinom septembra očekuju obaveze u grupnoj fazi Dejvis kupa, a to takmičenje ne poštuje teritorijalni integritet zemlje koja je među najvećim favoritim za osvajanje trofeja! Na promotivnom spotu koji je Dejvis kup objvio na društvenim mrežama prikazana je teritorija Srbije bez Kosova i Metohije!

Prestižno tenisko takmičenje željelo je da najavi grupu u kojoj su domaćin Španija koja ne priznaje "Kosovo", Srbija, Češka i Južna Koreja, a omakla im se velika greška. Na spotu koji najavljuje grupnu fazu prikazane su teritorije svake od zemalja učesnica, ali "Kosovo" nije obojeno srpskom trobojkom već je predstavljeno kako druga država. Pogledajte spot o kojem se govori u teniskim krugovima:

Podsjećamo, Srbija će grupnu fazu turnira igrati od 12. do 17. septembra, a najbolji teniser svih vremena Novak Đoković predvodiće reprezentaciju. Novak Đoković želi da igra za Srbiju i u ovogodišnjem izdanju Dejvis kupa, ali i na Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine, gdje će po posljednji put u karijeri pokušati da osvoji zlatnu medalju.

Srbija će u Valensiji igrati veliki derbi protiv Španije i tada bismo mogli da vidimo orkšaj Đokovića i Alkaraza. Taj meč ne bi morao da ima preveliki značaj jer će osam najboljih selekcija iz grupne faze izboriti plasman na završni turnir. Borba za trofej u Malagi trajaće od 21. do 26. novembra, a podsjećamo da je Srbija 2010. godine već osvojila ovo takmičenje - u drugačijem formatu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC