• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAVIJAČ NAPAO VIKTORA TROICKOG! Gurao ga i vikao "nije ti ovo JE***A SRBIJA", skandal na US Openu! (VIDEO)

Viktor Troicki sačuvao je glavu i nije dozvolio da ga navijač isprovocira da napravi nešto zbog čega će se kajati na meču.

 Navijač napao Viktora Troickog Izvor: Twitter/sluggahjells/Screenshot

Srpski teniser Hamad Međedović nije uspio da se plasira na US Open pošto je u kvalifikacijama izgubio od znatno iskusnijeg kolege iz Hrvatske Borne Goja (5:7, 7:6, 4:6), ali nažalost poslije tog meča niko neće pričati o tenisu. Između drugog i trećeg seta došlo je do verbalnog, umalo i fizičkog sukoba, između navijača i Viktora Troickog. Navijači su prvo verbalno napali bivšeg tenisera, danas trenera Hamada Međedovića, poslije čega je obezbjeđenje moralo da se uključi!

Nije jasno kako je došlo do sukoba, ali sve se desilo između drugog i trećeg seta, kada je Hamad izjednačio rezultat. Prvo je došlo do verbalnog prepiranja koje se gotovo završilo fizičkim sukobom, što je apsolutna sramotan za organizatora turnira koji nisu obezbijedili zaštitu za trenera.

Na snimku se čuje da navijač koji je gurnuo Troickog njemu viče da je "je**ni klovn" i dodaje da je navijaju i da je to normalno, da bi sve začinio ružnim riječima: "Ovo je Njujork, nije je***a Srbija". Srećom, ostali navijači na meču nisu podržali ovakvo ponašanje i počeli su da zvižde pokretaču incidenta, pa se može čuti i da ga smiruju i objašnjavaju mu da nema poštovanja prema Troickom: "To je bivši teniser, čovječe!", čuje se na snimku.

Srećom, Viktor Troicki je sačuvao hladnu glavu i navijači su izbačeni sa tribina, a nadamo se da im neće biti dozvoljen ni ulazak na US Open, pošto je očigledno da su među onima koji su tu samo da provociraju... Pogledajte snimak!


Podsjetimo, US Open se igra od 28. avgusta do 10. septembra, a branilac titule u muškom singlu je Karlos Alkaraz. Srpski teniser Novak Đoković učestvovaće poslije ukidanja zabrane o ulasku u Sjedinjene Američke Države, a mnogi vjeruju da je glavni favorit za titulu pošto je u nedjelju u Sinsinatiju pobijedio Alkaraza u finalu.

Srbiju će predstavljati još Miomir Kecmanović, Laslo Đere i Dušan Lajović u muškom singlu, dok Natalija Stevanović i Olga Danilović igraju kvalifikacije za ženski singl.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC