• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Troicki ostao bez riječi o Novaku: Šta više da kažem? Noksa, hvala ti!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Selektor Srbije je bez teksta.

 viktor troicki hvali novaka đokovića Izvor: Profimedia

Dejvis kup reprezentacija Srbije spektakularno se plasirala u polufinale Dejvis kupa i zakazala veliki okršaj protiv Hrvatske za finale.

Poslije slavlja na terenu, selektor Viktor Troicki ostao je na konferenciji za novinare bez teksta dok je govorio o Novaku Đokoviću i svemu što "Broj jedan" radi za ekipu.

Možda će vas zanimati

"Za Novaka ne znam više šta da kažem", počeo je Troicki. "Nevjerovatno je koliko nam pomaže i koliko znači, ne samo sada već i tokom godina. Noksa, hvala, dižeš i ove momke, svima daješ energiju. Pod velikim stresom izlazi na 0:1 i uspijeva da izvuče, dobije meč u singlu, sad je dobio i dubl", dodao je selektor..

Na pitanje kako podnosi kraj terena toliki stres, Troicki kaže da mu je u trenutnoj ulozi mnogo teže nego dok je bio igrač.

"Nismo se navikli ovo sve je dramatično ovih par dana. Prvi meč je protekao dobro, onda protiv Njemačke i čekanje svih rezultata. Onda i ovaj dan, teže je gledati nego igrati. Prvu godinu kao selektor teško preživljavam, dali su svoj maksimum, borili se, prije svega Miša koji je debitovao. Nažalost, završilo se tako poslije puno šansi, tri i po sata borbe. Stvarno je dao sve. Idemo dalje, nadam se da će se oporaviti poslije tog teškog meča", rekao je Troicki i poslao poruku ohrabrenja Miomiru Kecmanoviću.

Podsjetimo, on je prvi izašao na teren protiv Kazahsanaca i propustio čak četiri meč lopte, pa izgubio.

"Sve se dobro završilo. Ponosan sam na njih. Daju svoj maksimum, atmosfera je dobra u cijelom timu. Radujem se polufinalu. Igramo protiv dobro poznatog protivnika, protiv komšija. Dva puta sam igrao protiv njih, dvije pobjede su tu, nadam se da ćemo nastaviti pobjednički niz", dodao je selektor pred dan odmora do duela protiv Hrvatske u petak od 16.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC