• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt! Levandovski ipak dobija "Zlatnu loptu"!? Sprema se presedan, a Mesi je prvi podržao Poljaka

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ovo bi bio presedan u svijetu fudbala.

 robert levandovski možda će dobiti zlatnu loptu za 2021. godinu retroaktivno Izvor: PROFIMEDIA/Instagram/printscreen/cristiano

Leo Mesi je u ponedjeljak proglašen za najboljeg igrača planete. Sedmi put u karijeri podigao je "Zlatnu loptu", a mnogi smatraju da je to nezasluženo i da je oštećen Robert Levandovski.

Poljak je imao sjajnu godinu u Bajernu, ali ipak ne tako dobru kao što je bila 2020. Tada je sa Bajernom osvojio i Ligu šampiona, ali je zbog pandemije otkazan izbor za "Zlatnu loptu" i tako je njemu učinjena velika nepravda. Ipak, sve je više onih koji bi da se ta nagrada dodijeli retroaktivno...

Možda će vas zanimati

"Čast je takmičiti se s tobom, Roberte. Mislim da si prošle godine zaslužio ovu nagradu", poručio je Mesi tokom preuzimanja "Zlatne lopte", a izgleda da je time i nešto i nagovijestio.

Levandovskom je tokom ceremonije uručena utješna nagrada za najboljeg napadača sezone, koja je praktično tek pred ceremoniju uvedena, a sada je prvi čovjek "Frans fudbala" Paskal Fere govorio o tome da se igraču Bajerna dodijeli priznanje za 2020.

"Sistem glasanja za Zlatnu loptu je demokratski. 170 ljudi je glasalo za Mesija. Ja bih izabrao Levandovskog, ali i Mesi zaslužuje nagradu", rekao je Fere i potom dodao:

"Ono što je Messi rekao je veoma lijepo, ali ne treba da donosimo odluke prebrzo. Ipak, trebalo bi svakako da razmislimo i razmislićemo o tome. Ne možemo biti sigurni da li bi Levandovski osvojio Zlatnu loptu prošle godine. Nije bilo glasanja, ali iskreno, sigurno bi imao dobre šanse."

To znači da Levandovski ima i dalje šansu da osvoji "Zlatnu loptu"...

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC