• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Postoji snimak da je Ronaldo slagao: Već je pričao o Mesiju i Zlatnim loptama! (VIDEO)

Na društvenim mrežama ponovo je aktuelan djelić intervjua koji je dao 2019. godine i u kojem priča o Zlatnim loptama.

 kristijano ronaldo snimak - želim više zlatnih lopti od mesija Izvor: Profimedia/Twitter/Joshua_Ubeku/printscreen

Zaratili su Frans Fudbal i Kristijano Ronaldo!

Prethodnih dana je tinjalo, ali bi moglo da eksplodira zbog svega što se dešava na svjetskoj fudbalskoj pozornici. Počelo je intervjuom Paskala Ferea, koji je otkrio da Portugalac do kraja karijere ima samo jedan cilj - da prestigne Mesija po broju Zlatnih lopti!

Kristijano Ronaldo je to demantovao i veoma oštro reagovao na izjavu koja je prethodnila ceremoniji za ovu godinu, ali je sada portugalski napadač demantovan.

Na internetu se pojavio snimak koji ne ide njemu u prilog. On je već jednom pričao o rivalitetu sa Mesijem za Zlatne lopte!

"Koji rekord bih volio najviše da imam? Volio bih da imam najviše Zlatnih lopti u istoriji fudbala, recimo. I mislim da to zaslužujem. Mesi je sjajan momak i fudbaler, ali mislim da moram imati šest, sedam ili osam Zlatnih lopti, uglavnom više od njega", ispričao je tada Portugalac!

Pogledajte razgovor Kristijana Ronalda i Pirsa Morgana:

Ako je mogao da kaže Morganu u intervjuu koji su svi mogli da vide, zašto bi to krio od Ferea sa kojim je razgovoarao nezvanično?

"Ljudi su često iznenađeni kada ja govorim o njemu, zbog načina na koji to radim. Mi nismo prijatelji, ali 15 godina dijelimo pozornicu i imamo dobar odnos. Znam da me on gura da psotanem bolji igrač, kao što ja njega guram da postane bolje. On je najbolji protiv kojeg sam igrao", dodao je Ronaldo.

Vidjećemo da li će ova dešavanja uticati na odnose dvojice velikih fudbalera. Njihovo rivalstvo je jedno od najvećih u istoriji fudbala, a Mesi ima dve Zlatne lopte više. Portugalac je trenutno na pet trofeja, posljednji je osvojio davne 2017. godine i pitanje je da li može da stigne Argentinca koji je juče osvojio sedmi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC