• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 srbija kazahstan dubl dejvis kup
 srbija kazahstan dubl dejvis kup

Spektakl! Herojska pobjeda Srbije, za polufinale sa Hrvatskom! Novak i ekipa na dva koraka do titule Dejvis kupa!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Reprezentacija Srbije savladala Kazahstan i nastavila put ka trofeju.

Reprezentacija Srbije izborila je nastup u polufinalu Dejvis kupa, gdje je u petak čeka okršaj sa Hrvatskom!

U četvrtfinalnom duelu sa Kazahstanom, prvo je Miomir Kecmanović poražen od Mihaila Kukuškina (6:7, 6:4, 6:7), ispustivši ČETIRI meč-lopte, da bi srpski tim u igru vratio najbolji teniser svijeta Novak Đoković, rutinskim trijumfom nad Aleksandrom Bublikom (6:3, 6:2).

Prvi reket planete na teren je izašao i pola časa kasnije, u odlučujućem dubl-meču, u kojem je, zajedno sa Nikolom Ćaćićem, nadigrao kazahstanski par Andrej Golubjev - Aleksandr Nedovjesov.

Prvi set je osvojen sa 6:2, drugi izgubljen istim rezultatom, a onda su Novak i Nikola treći riješili sa 6:3 i zakazali borbu za finale protiv Hrvata!

U drugom polufinalu, Njemačka će se sastati sa boljim iz okršaja Ruske teniske federacije i Švedske.

23:32

KRAJ - 2:6, 6:2, 3:6!

Reprezentacija Srbije pobedila je Kazahstan, a trijumfom u dublu obezbedila je plasman u polufinale Dejvis kupa! Tamo će naš tim igrati protiv Hrvata, koji su se ranije plasirali u završnicu!

23:25

NIKOLA ĆAĆIĆ - 3:5!

Osvojili smo gem na servis najboljeg srpskog dubl igrača, pa Nedovjesov servira za ostanak Kazahstana u ovom meču!

23:25

SRBIJA! SRBIJA! SRBIJA!

Čuju se povremeno povici sa tribina, a to znači i našim teniserima!

23:23

Bili smo blizu - 3:4!

Osvojili su reprezentativci Srbije prva dva poena u ovom gemu, ali nisu uspeli ozbiljnije da ugroze Kazahstan. Naredna četiri pripala su njima, pa su Rus i Ukrajinac koji predstavljaju Kazahstan u Dejvis kupu ostali u ovom meču!

23:19

Bravo, Nole - 2:4!

Imali su Kazahstanci 15:30 u ovom gemu, ali je Novak počeo da bombarduje servisima. Tri ubitačna udarca donose tri uzastopna poena Srbiji i sada je vrejk potvrđen.

Izvor: Profimedia

23:14

TAKO JE - 2:3!

Srpski dubl pravi brejk, možda i ključni u ovom meču!

Uspeli su Nikola i Novak da šokiraju Kazahstance i to baš u trenucima kada je njihov tandem fantastično servirao. Za potvrdu brejka će u narednom gemu servirati Novak Đoković.

23:11

BRAVO, NIKOLA - 2:2!

Odlično je servirao Nikola Ćaćić u ovom gemu, što je bilo veoma bitno nakon nekoliko njegovih slabijih gemova. Nadamo se da je sada dobio novu dozu samopouzdanja, koja bi mogla da prelomi ovaj meč!

23:07

Kazahstanci lako do gema - 2:1!

Nastavljamo treći, odlučujući set bez brejka. Kazahstan je prvi servirao, a trenutno vode 2:1!

23:04

Ajmo - 1:1!

Probudio se Novak Đoković!

Osvojio je gem na svoj servis dobrim udarcem, a zatim pokazao emocije, nadajući se da će probuditi uspavanu publiku u Madridu. Treba podrška našim momcima.

23:00

Opet vodi Kazahstan - 1:0!

U svakom od tri seta do sada, Kazahstanci su osvajali prvi gem. Ovog puta siguran je bio Golubjev, a sada se Đoković sprema za servis.

22:55

KRAJ SETA - 6:2!

Kazahstanci su izjednačili na 1:1, prilično lako su osvojili set i sada će se u trećem delu meča odlučivati o timu koji ide u polufinale!

22:52

Sigurni Kazahstanci... - 5:2!

Uspeli su da osvoje još jedan gem i sada su blizu izjednačenja u setovima. Srbija će imati samo još jednu priliku da napravi brejk i zakomplikuje ovaj set.

22:51

Najbolji poen danas!

Odigran je još u prvom setu, a osvojili su ga Kazahstanci. Naši momci su se sjajno borili, pogledajte:

22:49

Idemo dalje - 4:2!

Uspeli smo da prekinemo seriju kazahstanskih gemova, a sada ćemo pokušati da napadnemo Nedovjesova.

22:45

Potvrđen brejk - 4:1!

Imala je Srbija brejk loptu u ovom gemu, ali nije uspela da je iskoristi. Umesto toga Kazahstan osvaja gem i sada je blizu izjednačenja u setovima.

22:43

Podrška Kazahstancima!

Imaju ozbiljnu navijačku grupu, ovi ljudi su organizovani da navijaju specijalno na teniskim mečevima!

22:40

PRVI PROBLEM ZA SRBIJU - 3:1!

Kazahstanci prave brejk, uzeli su nam četvrti gem u drugom setu. Na servis Nikole Ćaćića imali su tri uzastopne brejk lopte, a iskoristili su tek četvrtu, nakon što se Srbija potpuno vratila u gem.

22:35

Uspeva i Nedovjesov - 2:1!

Kazahstanci su osvojili treći gem drugog seta i za sada se ovaj deo igre razvija isto kao prvi. Čekamo još samo da srpski dubl veže pet uzastopnih gemova i stigne do polufinala.

Ali, može i na neki drugi način, nije problem.

22:32

Novak igra vrhunski tenis - 1:1!

Kao da je ceo život podredio dublu, tako izgleda večeras na terenu u Madridu. Srbija je stigla do izjednačenja u drugom setu, sada će pritisnuti Nedovjesova.

22:29

Opet vode Kazahstanci - 1:0!

Nakon što smo im lako uzeli prvi set, Kazanstanci su uzeli prvi gem u drugom. Opet je servirao Golubjev, a za razliku od njegovog prethodnog pokušaja, sada je sačuvao servis.

22:25

KRAJ SETA - 2:6!

Fantastičnih pet gemova srpskog dubla doneli su joj prvi set, pa nas sada samo jedan set deli od pobede i plasmana u polufinale gde čekaju Hrvati!

22:21

DA, DA - 2:5!

Srpski dubl razbija Kazahstance u ovim trenucima, Ćaćić i Đoković su osvojili četiri gema u nizu i sada će Nikola servirati za prvi set!

22:20

"Ajde Noksa!"

Čuo se Filip Krajinović u jednom trenutku, a pokušao je da ohrabri Novaka pred prijem servisa. Ispostavilo se da je uspeo, jer je Srbija osvojila poen!

22:18

Bravo, Novače - 2:4!

Još jedan sigurean gem srpskog tandema - Novak je odlično servirao, Nikola dobro igrao na mreži i Srbija je potvrdila napravljeni brejk.

22:14

TAKO JE - 2:3!

Nakon sigurnog servis gema Nikole Ćaćića, reprezentacija Srbije napravila je i brejk kojim dolazi do važne prednosti na polovini prvog seta.

Otkrili su Đoković i Ćaćić da je Nedovjesov slabija karika kazahstanskog dubla, pa koriste to već na početku susreta. Taktika za sada daje rezultate, Kazahstanac često greši u odlukama na mreži, a Srbija ima brejk prednosti!

22:06

Izvukao se Kazahstan - 2:1!

Napravili su naši teniseri dobar pritisak, posebno je nekoliko Ćaćićevih poteza uzdrmalo Nedovjesova, ali na kraju je iskusniji dubl tandem osvojio treći gem ovog meča.

Sledeći servisa Nikola Ćaćić i time se zatvara krug na početku meča.

22:01

Rutinski - 1:1!

Poigrao se Novak Đoković svojim servisima sa dvojim Kazahstanaca koji mu u ovom gemu nisu mogli ništa. Nerešeno je, sad ponovo jurimo brejk!

22:00

Vodi Kazahstan - 1:0!

Srbija je imala brejk loptu u prvom gemu, ali nije uspela da stigne do prednosti. Sada će Novak Đoković servirati za izjednačenje.

21:56

POČINJEMO!

Kazahstanci su prvi na servisu, a početni udarac izveo je Andrej Golubjev. Hrabro, Nikola i Novače!

21:45

Kazahstanski dubl!

Andrej Golubjev i Alesandr Nedovjesov najbolji su dubl igrači Kazahstana i u karijeri su više okrenuti mečevima u parovima. Oni su odigrali ova meča u grupnoj fazi za svoju reprezentaciju i upisali su pobede protiv Švedske (2:0) i Kanade (2:1).

21:40

Srpski dubl!

Prvi meč u grupnoj fazi igrali su Nikola Ćaćić i Filip Krajinović, a oni su savladali Austriju u tri seta. Protiv Nemaca je na terenu bio tandem nikola Ćaćić - Novak Đoković i upisan je poraz od uigrane kombinacije. Treba istaći da je u tom tandemu igrao i Kevin Kravic, dvostruki grend slem šampion na Rolan Garosu.

21:30

Parovi?

Kazahstan će igrati u sastavu koji se ne menja ceo turnir - Andrej Golubjev i Aleksandr Nedovjesov.

Kod Srbije je bilo mnogo više pitanja, ali je na kraju prelomio selektor Viktor Troicki. Na teren će naš najbolji dubl igrač Nikola Ćaćić, a uz njega će igrati Novak Đoković, prvi reket sveta!

21:20

Kecmanović izgubio!

Pre nego što nam je Novak Đoković doneo bod Srbiji, Miomir Kecmanović je u dramatičnom meču poražen od Mikaila Kukuškina.

Izvor: Profimedia

21:15

Novak je pobedio!

Najbolji teniser sveta završio je posao protiv Aleksandra Bublika i doneo prvi poen Srbiji u četvrtfinalu. Gledaćemo dramu u trećem meču dana!

Izvor: Profimedia

21:10

DOBRO VEČE!

Ceo dan teniskog programa u Madridu staje u jedan meč i to dublova!

Reprezentacije Srbije i Kazahstana izjednačenje su nakon prva dva meča, pa će susret u konkurenciji parova odlučiti ko prolazi u polufinale i ide na megdan Hrvatskoj.

Pratite tekstualni prenos uz MONDO!

UKRATKO

  • Kecmanović je izgubio od Kukuškina
  • Đoković je pobedio Bublika
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije