• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"JE L' POČEO ONAJ MOJ?" HIT SCENA SA US OPENA: Igrala meč, a brinula gdje joj je muž!

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina tokom meča na US openu mislila o suprugu, Gaelu Monfisu.

 Elina Svitolina misli o Monfisu i u toku meča Izvor: Twitter/TheTennisLetter/printscreen

Iako je u drugom kolu US opena ukrajinska teniserka imala težak zadatak da savlada Ruskinju Anastasiju Pavljučenkovu, njihov okršaj u Njujorku obilježio je i jedan nevjerovatan meč. Dok je trajao okršaj u ženskoj konkurenciji, Ukrajinka je brinula i da li je počeo susret njenog supruga Gaela Monfisa i ruskog tenisera Andreja Rubljova - to je u jednom trenutku i upitala sudiju u stolici.

"Možete li mi reći da li je moj muž započeo meč na Grendstendu?", upitala je Elina Svitolina sudiju u stolici prilikom jedne od pauza. Ovaj njen komentar privukao je mnogo pažnje teniskih navijača, koji su prokomentarisali da je ljubav između Ukrajinke i Francuza toliko jaka da jedno o drugom misle i kada su na teniskom terenu, tokom mečeva na jednom od najvećih svjetskih terena.

Nakon meča Elina je objasnila šta se stvarno desilo na terenu. "Pokušavala sam da dobijem malo motivacije od njega. Znala sam da on igra tamo. Samo sam malo razmišljala o njemu", rekal je Ukrajinka i oduševila navijače. Pogledajte njenu izjavu:

Inače, Elina Svitolina je savladala Anastasiju Pavljučenkovu iz Rusije nakon velikog preokreta (5:7, 6:4, 6:4) i u narednoj rundi će igrati protiv Džesike Pegule koja će biti veliki favorit u tom meču jer je treća nositeljka na turniru. Sa druge strane, takmičenje je završeno za Elininog supruga Galea Monfisa - od njega je bolji bio Andrej Rubljov. Taj susret potrajao je malo manje od dva i po sata, a Rus je slavio u četiri seta - 3:1 (6:4, 6:3, 3:6, 6:1).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC