• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokovićev saradnik iz PTPA organizacije: "Ljut sam jer tako gledate Novaka, pojma nemate kakav je"

Đokovićev saradnik iz PTPA organizacije se ponovo oglasio i stao na njegovu stranu.

 Vašek Pospišil o Novako Đokoviću Izvor: Profimedia

Iako je Novak Đoković potpuni vladar tenisa, što potvrđuje i njegova 24. grend slem titula, još je na meti kritika zbog svojih reakcija tokom mečeva. Njegovom velikom prijatelju i kolegi Vašeku Pospišilu se to nikako ne sviđa i ljut je zbog konstantnih kritika na Novakov račun. Ovo nije prvi put da se Kanađanin oglašava zbog prvog reketa svijeta. 

Srpski as sa Kanađaninom pomaže slabije rangiranim igračima, bori se za njihova prava, a Pospišil je nedavno otkrio koliko se zapravo Novak trudi.

"Novak ne dobija dovoljno priznanja i zbog toga sam ljut. Toliko je dobar momak. Svi mogu da se ponašaju kao anđeli pred kamerama, da pričaju prave stvari, ovo i ono. Ključ je u tome kakav si kada nema kamera i kako tretiraš ljude generalno", rekao je Pospišil, pa dodao:

 "On je toliko velikodušan. Ne znam je li moje da o tome govorim, ali Novak pomaže juniorima u Srbiji – finansira ih, zaista mu je stalo. Pretpostavljam da je to zbog uslova u kojima je odrastao i što je sve prošao, zna da cijeni borbu i shvata koliko je teško kada je sve protiv tebe. Pokušava da pomogne kolegama", zaključio je Kanađanin.

Novak Đoković je organizaciju osnovao 2020. godine a osnovni cilj su bolji uslovi slabije rangiranih igrača. Srbinu se ubrzo na tom putu priključio Pospišil, pa zajedno ujedninjenim snagama pokušavaju da svim teniserima i teniserkama, koji nisu na samom vrhu svjetske liste, obezbijede što bolje uslove za treniranje. Članovi asocijacije PTPA su takođe i Hubert Hurkač, Ons Žabur, Paula Badosa i mnogi drugi. Saradnja sa Novakom za Kanađanina značilo i veliko prijateljstvo, koje je prenio i na privatan život, pa je tako 2021. godine Vasek došao u goste kod najboljeg tenisera svijeta u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC