• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medvedev udario na ATP: Ne želim da me boli do kraja života, uradite nešto!

Autor Dragan Šutvić

Danil Medvedev ponovo se žalio na loptice na turniru, a ovog puta dobio je podršku najboljeg tenisera svijeta - Novaka Đokovića.

 danil medvedev kritikuje atp zbog loptica  Izvor: Profimedia

Danil Medvedev ponovo izražava zabrinutost zbog teniskih loptica koje se koriste na turnirima i ponovo je izašao u javnost sa kritikama. Sve češće povrede igrača na ATP turu on je pripisao upravo lopticama sa kojima se igra. Novak Đoković je više puta govorio o ovom problemu, ali ATP ništa nije preduzeo po tom pitanju.

"Kad udarite lopticu deset puta, imate osjećaj da svaki put kad vam se vrati postaje sve teža i teža. Širenje loptice čini se nezaustavljivim. Ne želim da osjećam bol u ramenu do kraja svog života. Nadam se da će se naći rješenje", izjavio je Danil Medvedev.

Ovaj stav potpuno se poklapa sa ranijim izjavama Novaka Đokovića. Između ostalog on je govorio i o lopticama na koje se žali ogroman broj tenisera i teniserku.

"Apsolutno podržavam igrače koji izražavaju svoje nezadovoljstvo i traže od ATP-a da riješi ovaj problem. Rješenje mora biti pronađeno. Čudi me što nismo videli nikakvo zvanično saopštenje od strane ATP-a o ovom pitanju, što smatram neprihvatljivim. Ne razumijem zašto samo ćute. Nadam se da će shvatiti da je potrebna direktna komunikacija. Tišina neće ništa promijeniti", ranije je izjavio Novak.

Sljedeće nedjelje će se obojica tenisera naći na Mastersu u Parizu, gdje je moguće da se sastanu jedino u finalu. Đoković na tom turniru brani 600 bodova i mogao bi pobjedom da osigura prvo mjesto na kraju godine na ATP listi. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC