• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rita Ora opet u problemu zbog Srbije i Novaka Đokovića

Sada je slika sa Novakom bila problem tamošnjoj javnosti.

 Rita Ora u problemu zbog Đokovića Izvor: Twitter/@ckakosmicka

Najveći teniser svih vremena Novak Đoković prisustvovao je finalu Svjetskog prvenstva u ragbiju, a na tom meču je pored njega uslikana Rita Ora. Poznata pjevačica rođena u Prištini 1990. godine sa godinu dana otišla je sa roditeljima u London, a tamo je postala pop zvijezda.

Sada je dobila mjesto u VIP loži na finalu i uslikana je sa Novakom Đokovićem na meču Novog Zelanda i Južne Afrike, što se nije svidjelo albanskim medijima. Kritikovana je zbog toga, a to nije prvi put da je napadaju zbog Srbije.

Iako je 2015. godine u prisustvu Tonija Blera proglašena za ambasadorku "Kosova" od strane tadašnje predsjednice Atifete Jahjage i iako redovno ponavlja da je za nezavisno Kosovo, ovo je već drugi put da je na udaru albanske javnosti.

Prvi put je to bilo nedavno kada je na koncertu na festivali SIZN u Mađarskoj neko iz publike dobacio srpsku zastavu koju je ona ogrnula i nosila tokom cijele jedne pjesme. Tada je morala da se pravda...

"Tokom nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan fan mi je uručio zastavu. Zbog jakog svjetla koje mi je išlo direktno u oči nisam jasno vidjela čiju zastavu držim. Kada sam sišla s bine vidjela sam da je srpska, a ne mađarska zastava", poručila je Rita za lokalne medije i dodala: "Iako cijenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namjera da ne poštujem svoje naslijeđe ili da uznemirim svoj narod ili porodicu".

Rita Ora zapravo i nije rođena pod tim imenom, već pod imenom Rita Sahatčiju, a kasnije su joj roditelji dodali i prezime Ora. Majka joj je katolkinja, otac musliman, ima brata i sestru. Srbe je razbjesnela kada je tražila da kompanija "Epl" na svom propagandnm materijalu prikaže "Kosovo" kao nezavisnu državu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC