• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak "uhvaćen" sa Ritom Orom! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković u društvu Rite Ore prati meč finala Svjetskog prvenstva u ragbiju.

 novak đoković i rita ora  Izvor: Sportklub

Novak Đoković sprema se da igra na mastersu u Parizu, a slobodno veče iskoristio je da pogleda finale Svjetskog prvenstva u ragbiju. Dok se Novi Zeland i Južna Afrika bore za titulu, Novak Đoković ih posmatra sa tribina i to u društvu poznate britanske pjevačice Rite Ore, inače porijeklom iz Prištine.

Kamere su ih snimile u jednom trenutku i čitav stadion je počeo da aplaudira, a potom je Novak Đoković napravio hit grimasu koja će obići planetu. Potpuno se iznenadio kada se ugledao na velikom ekranu. Pogledajte fotografije sa utakmice:

Podsjetimo, Rita Ora je u mnogo navrata već prozivala Srbe, dok je nedavno na jednom koncertu ponijela i zastavu Srbije. To je izazvalo žestoke reakcije u Albaniji zbog čega je ona morala čak i da se izvinjava, a ko zna šta će se tek desiti kada primijete da je u društvu najvećeg tenisera svijeta gledala utakmicu.

"Tokom nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan fan mi je uručio zastavu. Zbog jakog svjetla koje mi je išlo direktno u oči nisam jasno vidjela čiju zastavu držim. Kada sam sišla s bine vidjela sam da je srpska, a ne mađarska zastava", poručila je Rita Ora za lokalne medije i dodala: "Iako cijenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namjera da ne poštujem svoje naslijeđe ili da uznemirim svoj narod ili porodicu".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC