• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je kao da Đoković igra sa stonoteniserom! Cijeli svijet čeka ovu borbu, a Fjuri pominje Novaka - ništa mi ne može!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Engleski bokser u vatrenom govoru spomenuo i Srbina!

 Tajson Fjuri pomenuo Novaka Đokovića Izvor: Twitter/boxingontnt/Kurir/Nemanja Nikolić

Engleski bokser Tajson Fjuri (35), "Kralj cigana", pomenuo je Novaka Đokovića kada su ga pitali kakve šanse protiv njega ima kamerunsko-francuski MMA borac Fransis Nganu (37). Fjuri je izazvao protivnika tako što ga je nazvao "malim i debelim". "Mislim da je on velika, debela kobasica... Ne planiram da traje dugo borba, nisu nas platili da traje dugo, već da traje kratko. I učiniću to kratkim i dobrim". Na pitanje šta će Nganuu biti upotrebljivo iz UFC borbi protiv njega, Fjuri je odgovorio kratko: "Apsolutno ništa!"

Novinar ga je potom upitao za snažne udarce njegovog protivnika, a Fjuri je samo odmahnuo glavom. "To je kao da stonoteniski šampion igra protiv Đokovića u finalu Vimbldona. Totalno smo drugačiji!", dodao je Fjuri. 

Fjuri i Nganu boriće se u subotu uveče u Saudijskoj Arabiji i biće to zaista sudar "teškaša", ali u drugim sportovima. Fjuri je bio šampion bokserske organizacije WBC, 2015. je u kultnom meču pobijedio Vladimira Klikča u Njemačkoj, 2018. u Stejps centru u Los Anđelesu borio se protiv nepobjedivog šampiona svijeta Dionteja Vajldera i nije bilo pobjednika, a potom ga je godinu kasnije pobijedio tehničkim nokautom u sedmoj rundi i tako je postao WBC šampion. Istog protivnika pobijedio je i u trećoj borbi, u Nevadi 2021. godine.

Izvor: Eurosport/Screenshot

Prošle godine, Fjuri se borio protiv Dereka Čisore u Engleskoj i takođe je pobijedio tehničkim nokautom u desetoj rundi, nakon što je prethodno objavio da se povlači i da ide u penziju nakon što je u aprilu 2022. pobijedio i Dilijana Vajta na Vembliju. Ove jeseni, pred takvog šampiona staće bivši UFC šampion, "teškaš" Fransus Nganu koji je stariji dvije godine, niži 13 centimetara i lakši dva kilograma, jer je Fjuri na 126 kg, a Nganu na 123,4.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC