• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kralj Cigana" se vraća iz penzije za jednu borbu! Fjuri ponovo u ringu - zbog smrti kraljice sakrivao detalje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novi bokserski spektakl između Fjurija i Džošue održaće se u decembru.

 Tajson-Fjuri-se-vraca-iz-penzije-sa-mec-sa-Entonijem-Dzosuom Izvor: Profimedia

Vraća se "kralj cigana" u ring. Otišao je Tajson Fjuri u penziju, mada se tamo nije dugo zadržao. Vraća se boksu i već je zakazao spektakl. Boriće se sa Entonijem Džošuom 3. decembra. Lokacija i svi ostali detalji nisu još uvijek poznati, mada bi i to trebalo uskoro da se objavi. Ono što je potvrđeno jeste da će se meč održati za nešto manje od tri mjeseca.

Promoter Tajsona Fjurija je istakao da će sve biti riješeno u najkraćem mogućem roku. "Ugovor će biti potpisan veoma brzo", poručio je Frenk Voren. Što se zarade sa meča tiče, trebalo bi da bude podijeljeno 60:40 u korist Tajsona, mada je to za sada samo nagađanje. Više o svemu tome znaće se ubrzo. Biće to svakako pravi spektakl.

"Džošua je prihvatio sve uslove za borbu sa Fjurijem. Sve je dogovoreno još u petak, ali nisu željeli da izlaze u javnost zbog smrti kraljice Elizabete", napisao je novinar Majkl Benson koji je specijalizovan za boks. Dodao je i da je dogovoren revanš u slučaju da Džošua pobedi i u tom slučaju će zarada biti podijeljena 50/50. Samo još jedna potvrda da je sve spremno za još jednu spektakularnu borbu.

Ova vijest mogla bi da iznervira Ukrajinca Oleksandra Usika koji je nedavno pobijedio Entonija Džošuu i zadržao sva četiri pojasa (WBA, IBF, WBO i IPO). Tada je rekao da je spreman za borbu sa Fjurijem i da hoće da se bori samo sa njim. Poslije toga se oglasio i Tajson, ali je izgleda od tada promijenio mišljenje. "Ako želite da vratite pojaseve, pošaljite me tamo, prebiću Usika, ali to neće biti jeftino. Ukoliko hoćete najboljeg, spremite čekovne knjižice", poručio je Fjuri poslije te borbe.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC