• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Metju Peri navijao samo za jedan klub: Nije bio samo glumac, već i veliki talenat u ovom sportu

Metju Peri je bio veliki glumac, a sport je obožavao.

 Metju Peri bavio se tenisom i navijao za Senatorse Izvor: Twitter/Screenshot

Svijet tuguje poslije smrti poznatog glumca Metjua Perija. Poznat najviše po ulozi Čendlera Binga iz serije "Prijatelji", bio je bio veliki ljubitelj sporta. Obožavao je hokej na ledu i NHL, navijao je samo za jedan tim, a malo je poznato da je u mladosti bio fantastičan teniser.

Na meču Nešvila i Los Anđeles Kingsa je u njegovu čast na početku meča puštena špica iz serije "Prijatelji", a čeka se da se vidi kako će se od njega oprostiti Otava Senatorsi, tim za koji je navijao. Od 1992. kada je ovaj tim ušao u NHL Peri je bio redovan na nihovim utakmicama, a čak je u jednoj komediji u kojoj je igrao uspio da "prošvercuje" njihov logo u jednoj od scena.

Nije volio samo hokej već je pratio Nju Ingland Petriotse u NFL-u, a viđan je i na bejzbol utakmicama Los Anđeles Dodžersa. Često je dolazio na utakmice Los Anđeles Lejkersa tokom šampionskih godina dueta Šekil O'Nil - Kobi Brajant, ali je tenis bio njegova najveća ljubav. Kao junior bio je jedan od najboljih kanadskih tenisera.

"Imao sam nevjerovatnu motivaciju na teniskom terenu. Morao sam da uspijem šta god da sam radio i ta strast se prenijela na glumu", rekao je on za "Njujork Tajms" 2002. godine. Bio je čest i na teniskim mečevima, a jedan od posljednjih na kome je viđen je finale US Opena 2022. godine kada je gledao meč između Ige Švjontek i Ons Žaber

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC