• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Izgubi, pa nek ispadne Novak!" Otvoreno predlažu namještaljku, sve čine da bi Đokovića srušili!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatno je da se poslije svega priča o tome da bi Janik Siner mogao da "namjesti" Novaka Đokovića, što nikako nije sportski.

 Hoće li Janik Siner pustiti Holgea Runea da Novak Đoković ispadne Izvor: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Italijanski teniser Janik Siner odlučuje večeras o sudbini Novaka Đokovića na Završnom mastersu u Torinu. Pošto je Nole danas savladao Hurkača "samo" u tri seta, to znači da se Siner već plasirao u polufinale... Međutim, ako Siner izgubi večeras od Runea, u tom slučaju će Đoković biti eliminisan, dok samo pobjeda Italijana donosi nastavak takmičenja Srbinu!

Već je najavio Đoković da se ne uznemirava previše oko toga, planira da večeras uživa sa svojom djecom koja su stigla u Torino, ali je priznao da će povremeno "osvježiti" rezultat. 

"Ne znam šta Siner misli o svemu tome. Naravno da zna da se kvalifikovao i prije nego što izađe na teren i to je veliko olakšanje. Znajući njega, daće sve od sebe da pobijedi, kao i u svakom meču. Igra sjajno. S druge strane i Rune igra sjajno...", poručio je Nole ne sumnjajući tako u poštenje Italijana, međutim već provejavaju čudni "pritisci" da Siner ne odigra kako inače može.

Tako su novinari "pritiskali" Hurberta Hurkača da kaže kako bi se ponašao u Sinerovoj situaciji, odnosno da li bi se uopšte trudio u ovom meču, ako već može da se sačuva za polufinale? 

"Kako bih ja reagovao? Ovdje smo da dobijamo mečeve, tako da je to ono što će i Siner pokušati da uradi",rekao je Hurkač koga je iznenadilo novinarsko pitanje, dodavši da je možda prije toga i dobio poruku od Italijana i da ne zna da li će biti počašćen večerom za osvojeni set protiv Noleta koji je obradovao Torino.

Na sve to javio se i američki novinar Ben Rotenberg, poznat po čestim prozivkama Novaka Đokovića, koji je odmah na Tviteru napravio anketu da li Janik Siner treba da se čuva za polufinale. Između ostalog, kao razlog zbog kog bi to trebalo da učini je da bi "srušio Novaka", koga opisuje kao najvećeg potencijalnog rivala ka tituli u Torinu. Dodaje da bi tako oslabio i njega na prvom mjestu ATP liste, čime bi popravio svoje šanse da ubuduće dolazi do trofeja, poena, prvog mjesta na ATP listi i novca. Kao razlog da ne kalkuliše, navodi da bi razočarao domaće navijače, da bi izgubio čast i momentum zbog dobrih igara...

Podsjetimo, meč između Janika Sinera i Holgera Runea igra se od 21 čas.



Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Vec sam u par navrata govorio da sport vise ne postoji. Kad se politika i korupcija uvuku u sport koji bi trebao biti postedjen takvih stvari onda tu vise nema nista sportski.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC