• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Novak Djokovic-Janik Siner uzivo prenos Sport klub Zavrsni masters finale rezultat
 Novak Djokovic-Janik Siner uzivo prenos Sport klub Zavrsni masters finale rezultat

Đoković razbio Sinera i osvojio Završni masters u Torinu!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Istorijska pobjeda Novaka Đokovića u Torinu!

 Novak Djokovic-Janik Siner uzivo prenos Sport klub Zavrsni masters finale rezultat Izvor: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

Novak Đoković protiv Janika Sinera za titulu u Torinu. U finalu Završnog mastersa Srbin će juriti sedmi, a Italijan prvi trofej na ovom takmičenju. Uz to će imati i dodatni motiv pošto ga je miljenik domaće publike pobedio pre nekoliko dana u grupnoj fazi.

Čeka Đokovića duel sa Sinerom, ali i domaćom publikom. Očekuje se fudbalska atmosfera i na to je spreman. Prošli put im je dirigovao dok su mu zviždali. "Biće verovatno još i glasniji, poslednji meč, finale, on želi prvu titulu na Završnom mastersu. Imao sam to iskustvo u utorak uveče i znam šta me očekuje, biću spremniji nego što sam bio za taj meč u grupi. Biće to i za njega važno sigurno će mu dati krila", poručio je Novak pre meča.

Dešavanja sa meča pratite na MONDU klikom na karticu "RAZVOJ DOGAĐAJA".

Možda će vas zanimati

19:58

NOVAK ĐOKOVIĆ JE POBEDIO I OSVOJIO ZAVRŠNI MASTERS!

Iskoristivši prvu meč-loptu, na Sinerov servis, Novak Đoković je osvojio još jednu, sedmu rekordnu titulu završnog mastersa!

19:54

Novak na gem do titule - 5:3!

Kako važan gem, Novak je preživeo pad u svojoj igri i zaletelog Janika Sinera.
Nekoliko ogromnih promašaja Janika Sinera olakšala su Novaku posao! Pogotovo treći, pri rezultatu 40:40, kada je Italijan izašao na mrežu i forhendom pogodio mrežu umesto prazno polje ispred sebe!

Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

19:48

Prvi problemi za Noleta...

Splasnuo je onaj snažni servis sa starta drugog seta, Janik Siner poveo je 30:0 na Đokovićevom servis-gemu pri vođstvu Srbina 4:3 u završnici drugog seta.

Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

19:44

KAKVA DRAMA, GEM OD 15 MINUTA!

Čak osam puta bilo je 40:40 u maratonskom gemu, posle kojeg je Siner smanjio na 4:3! Duže od 15 minuta trajao je ovaj gem, a Siner je iskoristio šestu "gem-loptu", dok je Novak prethodno na svoju drugu brejk-loptu propustio "zicer" - volej na mreži koji je poslao u aut iza osnovne linije. Idemo dalje!

19:27

Da li je ovo bio NAJVAŽNIJI gem? 4:2 za Novaka!

Janik Siner imao je dve brejk-lopte (15:40) i šansu da izjednači na 3:3 i da se potpuno vrati u meč. Novak je bio suočen i sa nesportskim dobacivanjima iz publike i sa očigledno "probuđenim" Italijanom, ali je i iz ove bitke izašao kao pobednik! Da li je ovo odlučujući gem?!

Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

19:19

Siner došao do daha - 2:3

Na oduševljenje publike, Janik Siner počeo je da pogađa servise i u ovim trenucima je definitivno "ušao" u drugi set. Na sreću Novakovih navijača, Đoković je i dalje taj koji se više pita, jer ima i dalje brejk prednosti i na tri gema je do titule.

19:15

Novak servira kao furija - 3:1!

Opet bez izgubljenog poena Đoković osvaja još jedan servis-gem. Stomak, glava, ruka... Sve je na savršenom mestu kada Novak servira i to ima za posledicu i trenutni rezultat.

Izvor: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

19:11

Siner se ovog puta izvukao

Osvojio je Siner prvi poen u drugom setu, ali posle čak tri brejk-lopte nekako je sačuvao svoj servis-gem  . 1:2. Imao je i veliku sreću Italijan, jer je pri drugoj brejk-lopti Novak pogodio vrh mreže, pa je loptica otišla u aut umesto u polje, što bi verovatno bio i kraj večerašnjeg finala.

19:02

Novakovih 8/8 u drugom setu!

Svih osam poena Novak Đoković osvojio je u drugom setu i svojim devetim asom i ovaj gem završio bez izgubljenog poen!

Izvor: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

19:01

Novak širi ruke - hoće li prestati to da rade?!

Đokoviću smeta "spajder kem", kamera koja na sajlama kruži iznad terena. Nakon nekoliko distrakcija sa tribina, sada je bilo očigledno da onaj ko upravlja tom kamerom ne radi to dobro. Oglasila se i sudija.

18:58

Novak GAZI - odmah brejk na startu drugog seta!

  Novak Đoković sa NULOM je oduzeo servis Italijanu na startu drugog seta, za vođstvo 1:0!

Izvor: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

18:51

NOVAK OSVAJA PRVI SET!

Nakon haosa na tribinama, Novak Đoković osvaja prvi set 6:3 zadržavši svoj servis-gem i u devetom gemu! Dovoljan je bio jedan brejk srpskog tenisera da povede u finalu posle 38 minuta!

Izvor: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

18:48

Siner preživeo - za sada!

 Italijan je smanjio na 3:5 u prvom setu tako što je sačuvao svoj servis-gem ovog puta. Novak mu je "otkinuo" dva poena, ali nije bilo nove brejk-lopte za Srbina.

Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

18:42

5:2 Moćni Novak!

Kako igra Novak Đoković! Počistio je rivala i u ovom gemu, izgleda zaista moćno sada kada je dobio gem bez izgubljenog poena!

Izvor: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

18:41

Intervenisalo obezbeđenje!

Morao je na kratko da bude prekinut ovaj meč, a evo i zbog čega! Ipak nastavio se meč, a Novak za sada na terenu izgleda superiorno. 

18:40

4:2 Siner je u meču!

Uzeo je prva dva poena u gemu ekspresno Siner, zatim odservirao prvi as na meču, ali je onda pogrešio. Siner je na kraju dobio gem greškom Novaka! 

18:36

4:1 Brani Novak brejk!

Nakon brejka uspeo je Siner da namuči Novaka, da mu uzme prvi poen u gemu, ali ga je lepo "prošetao" Srbin. Odservirao je i as i tako došao do odbrane brejka. 

Izvor: Fonet/Antonio Calanni/AP

18:32

BREJK - 3:1 ZA NOVAKA!

Uspeo je Novak da "napadne" Sinerov servis, izborio prvu brejk loptu pri rezultatu 40.40 i da odmah primora italijana na grešku i na veliki aut! TAKO JE!

18:28

Osmesi, a onda vatra!

18:25

Novak poveo 2:1, već odservirao 4 asa

Odličan, siguran start Novaka Đokovića. U drugom servis-gemu Sineru je dopustio prvi poen na njegov servis, ali nije bilo drame ni u trećem gemu finala.

Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

18:21

Odmah velika borba, Siner osvaja prvi gem

Čvrsto, čvrsto servira Janik Siner, koji je na ovom turniru izgubio samo dva servis gema! Prvi put kad je servirao u finalu, Novak mu je "otkinuo" dva poena, ali je pri rezultatu 40:30 Italjian ipak uradio svoj posao i izjednačio u gemovima, 1:1.

18:19

Za ovo se igra večeras

Novak Đoković i Rodžer Federer za sada imaju isti broj osvojenih titula Završnog Mastersa - šest.

Izvor: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

18:16

Tako je Nole!

1:0 u gemovima. Za početak meča - asovi i miran servis najboljeg na svetu. Osvojio je prvi gem sa nulom.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

18:13

Ona je uvek uz Novaka!

Đokovićeva ćerka Tara prati večerašnje finale sedeći u krilu svoje dadilje. Poznato je da ona uvek daje veliku podršku i ogroman motiv najboljem teniseru svih vremena

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

17:50

MEČ USKORO POČINJE

Početak meča zakazan je za 18 časova. Dvorana se polako puni, navijači ulaze, a organizatori su spremili i muzički spektakl kao uvertiru.

17:40

NOVAK PREGAZIO ALKARAZA, JANIK BOLJI OD MEDVEDEVA

Kada su polufinalni dueli u pitanju Đoković je lako i ubedljivo pobedio Karlosa Alkaraza (6:3, 6:2). Pre toga je Janik posle tri seta bio bolji od Danila Medvedeva (6:3, 6:7, 6:1).

Izvor: Profimedia

17:33

NOVAK ZABRINUO SVE NA KRATKO

Novak je oko tri sata pre meča odradio trening u Torinu, a na kratko je zabrinuo sve. U jednom momentu viknuo je "Rođo, dođi", pozvao je svog kuma i fizioterapeuta Miljana Amanovića koji je ekspresno rešio problem. Deluje da je u pitanju bio zategnut mišić. Nije to smetalo Srbinu koji je nastavio trening, odradio ga do kraja, a prilikom smečeva i voleja bilo je vidno da je sve u najboljem redu i da može normalno da igra.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

17:27

MEĐUSOBNI SKOR

Đoković i Siner do sada su odigrali četiri meča i tri puta je slavio Novak. Prvi put na šljaci u Monte Karlu 2021. godine, pa onda na Vimbldonu 2022. i 2023. godine, a jedini trijumf Janik je ostvario pre nekoliko dana baš u Torinu.

17:21

NOLE SPREMAN ZA FUDBALSKU ATMOSFERU

Očekuje Novaka fudbalska atmosfera i na to je spreman. Prošli put im je dirigovao dok su mu zviždali.

"Biće verovatno još i glasniji, poslednji meč, finale, on želi prvu titulu na Završnom mastersu. Imao sam to iskustvo u utorak uveče i znam šta me očekuje, biću spremniji nego što sam bio za taj meč u grupi. Biće to i za njega važno sigurno će mu dati krila", rekao je Novak.

Izvor: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

17:15

SRBIN TRAŽI REVANŠ

Traži Đoković revanš u finalu. Pre nekoliko dana je u drugom meču grupne faze izgubio od Sinera i baš je taj poraz na kraju mogao da ga košta prolaska u polufinale. Na kraju ga je upravo Janik "povukao" dalje kada je pobedio Runea. Zahvalan mu je verovatno na tome, ali će sada tražiti trijumf.

17:11

ĐOKOVIĆ PROTIV JANIKA I PUBLIKE

Đoković će u meču za titulu igrati protiv Janika Sinera, ali i italijanske publike koja će, očekivano, navijati za svog miljenika.

17:09

DOBRO DOŠLI

Dobro došli u MONDO lajv, budite uz nas i pratite dešavanja sa meča.

UKRATKO

  • Đoković - Siner 6:3, 6:3
  • Finale Završnog mastersa
  • Srbin juri sedmi pehar
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije