• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nezapamćen skandal - Novak na doping kontroli pred sami meč! "Sramna odluka, za 20 godina karijere ovo nisam doživio"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Potpuni haos na Dejvis kupu.

 Novak Đoković morao na doping kontrolu prije meča Izvor: lorenzocarnero/Cordonpress / imago sportfotodienst / Profimedia

Nakon pobjede Novaka Đokovića nad Kamerunom Norijem, a ujedno i trijumfa Srbije nad Velikom Britanijom u četvrtfinalu Dejvis kupa u Španiji, Nole je objavio da je uoči meča bio podvrgnut doping kontroli!

Detalje potpunog skandala otkrio je na konferenciji za novinare, na kojoj je rekao da taj test još nije završen!

"Još nisam uradio kompletnu doping kontrolu, jer bi tek trebalo dam krv. Imao sam raspravu sa ljudima iz antidoping agencije i nisam mogao da vjerujem da su donijeli takvu odluku. Za 20 i više godina nikad mi se nije dogodilo da sat i po prije meča moram da idem na doping kontrolu. Imam svoju rutinu, nije mi potrebna takva distrakcija, uzimanje urina, krvi, razmišljanje da li mogu da dam urin u tom trenutku...", otkrio je Novak detalje skandala.

Naravno da doping-kontrola nije iznenađenje u svijetu profesionalnog sporta, ali je nevjerovatno da je najbolji u istoriji doživio da u toku pripreme za jako bitan duel doživi da ga pozovu u sobu za testiranje. To na svaki način remeti fokus i rutinu uoči bitnog duela, a duel protiv Norija bio je presudni u duelu Srbije i Velike Britanije.

Kada se sve uzme u obzir, ne čude burne Novakove reakcije poslije meča prema britanskim navijačima. Najvažnije je to da je Srbija pobijedila i prošla u polufinale, u kojem će igrati u subotu protiv Italije, takođe u Malagi. Pobjednik tog duela igraće u finalu Dejvis kupa u nedjelju protiv pobjednika polufinala Finska - Australija.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kain

nema to nista cudno pokusana je akcija oko dopinga nije uspjelo, sad kad je najbolji jedino preostaje hajka i blacenje vec sam pisao da nemogu dopustiti da bude najbolji bez mrlje samo jr pitanje hoce li ga medijski proglasavati da je los i varalica ili slijedi namjestaljka laznih dokaza za nesto vjerovatno doping i medijska hajka koja ce pokriti bilo kakav glas razuma i naravno demokratski ce razapinjati pravedne kao sto to rade od prije2023, za sinove kaina je to normalno jer koliko god ti mislio da gad nije mozda toliki gad on je hiljadu puta veci gad, ovo je dokazano bezbroj puta a zapisano u starom zavjetu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC