• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mislili ste da je Novak gotov? Prevarili ste se! Legendarni teniser zagrmio: Pričali ste poslije Vimbldona...

Autor Dragan Šutvić

Ponadali su se mnogi poslije tog finalnog meča na Vimbldonu da je Novak gotov, ali to na njihovu žalost ipak nije slučaj.

 tim henman o novaku đokoviću  Izvor: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tim Henman je nedavno u intervjuu za "Eurosport" govorio naširoko o dominaciji Novaka Đokovića, a osim što je istakao da vjeruje da je Srbin trenutno najbolji teniser na svijetu naglasio je kako smatra da je pred naredni Australijan open apsolutno prvi favorit za osvajanje prvog grend slema sezone. 

Prisjetio se nekadašnji četvrti reket svijeta i višestruki polufinalista grend slemova finala Vimbldona iz prošle sezone kada je Karlos Alkaraz savladao srpskog tenisera. Svi su tada mislili da slijedi smjena na vrhu koja će biti trajna!

"Mislim da u julu kada je Alkaraz pobijedio na Vimbldonu to bio tip meča kakve je Đoković pobjeđivao u toliko ranijih prilika. Odjednom ga Alkaraz pobjeđuje u bitnom finalu i ljudi počinju da govore: 'Pa, možda se dešava promjena!' Moje je mišljenje da to nije moglo biti dalje od istine. Način na koji je Đoković igrao do kraja godine je bio apsolutno nevjerovatan", naveo je Henman. 

Sada će Novak prvo odigrati na "Junajted kupu" pred odlazak na Australijan open, a čuveni Britanac nema ni najmanju dilemu ko će u Melburnu biti favorit.

"Đokvoićeva brzina, balans, njegovi udarci, to koliko jako udara lopticu, njegove promjene pravca, to što ne promašuje... Tako da ja nemam dilemu da će na Australijan openu favorit biti Novak Đoković. On je taj koga će svi morati da pobijede", naglasio je Henman.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC