• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaka iznenadili pitanjem: Zastao je na trenutak, pa poručio: Znam ko sam!

Novak Đoković je kratko smislio odgovor, pa uzvratio kontrapitanjem.

 novak Đoković vjeruje da može ponoviti uspjehe iz 2023 Izvor: Twitter/Marca

Novak Đoković sprema se u Aziji za početak nove sezone i u sklopu tih priprema Saudijskoj Arabiji očekuje ga egzibicija protiv Karlosa Alkaraza u srijedu. Iako su mnogi prošlog ljeta potrčali da označe početak nove, Karlitosove ere, Novak je poslije toga ipak osvojio US Open, pobijedio ga i u Sinsinatiju i pokazao da Španac ipak neće tako laiko zauzeti tron.

Dok se broje dani do starta nove sezone, španska "Marka" objavila je dio razgovora sa Novakom, vođenog za vrijeme Dejvis kupa, krajem novembra. U tom razgovoru, Novak je bio upitan da li je realno da ponovi uspjehe iz 2023, koja je bila jedna od najuspješnijih sezona u njegovoj karijeri.

"Da li je bilo realistično da razmišljam o tri ili četiri grend slem trofeja u 2023. godini? Godinu ili dvije unazad, ili čak pet, verujem da bi ljudi mislili da jeste nije. Mislim da jeste realno, jer poznajem sebe - mentalno i fizički sam dobro da to ostvarim. Hajde da vidimo. Neću da to zvuči kao nepoštovanje mojih protivnika. Uvijek sam svjestan veoma jake konkurencije, ali znam ko sam i to je ono što me je dovelo do visina na kojima sam", izjavio je Đoković.

Novak će u predstojećoj sezoni biti branilac titule na US Openu, Rolan Garosu i US Openu, a uz to će tokom ljeta "napasti" i jedino veliko odličje koje još nema, olimpijsko zlato u Parizu. Pred Noletom je još jedna veoma izazovna godina, koju njegovi navijači ne mogu da dočekaju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC