• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hamad napravio šou pred kamerama: "Novače, hoćeš da mi budeš trener?"

Autor Dragan Šutvić

Hamad Međedović bio je raspoložen za šalu poslije pobjede u Junajed kupu.

 hamad međedović želi da mu novak đoković bude trener  Izvor: Sport klub/Screenshot

Srbija je prošla u četvrtfinale Junajted kupa, Hamad Međedović i Olga Danilović donijeli su pobjedu u miks dublu protiv Češke. Poslije velikog uspjeha i svega što su ostvarili na terenu stali su pred kamere da daju izjavu i tamo je nastao pravi šou program.

Voditeljka je primijetila da je od momenta dolaska na klupu Srbije, sredinom drugog seta, Novak krenuo da dijeli savjete Hamadu, a donijelo je to na kraju željeni rezultat. Upravo to bilo je i pitanje za njega, o trenerskim savjetima koje je dobio od sunarodnika. "Možemo da pričamo, ali bi bilo lijepo da mi je trener", nasmejao se Hamad.

Potom se obratio Danilovićki.

"Želim da kažem nešto i o njoj. Nije znala da li može da igra uopšte. Dala je sve od sebe. Hvala i mom timu i svima što su došli. Vidimo se u srijedu", jasan je Hamad.

Zbog povrede zgloba Đoković nije mogao da bude na terenu u miks dublu. Dobio je singl protiv Jiržija Lehečke i onda je išao na terapije.

Tandem mladih srpskih predstavnika riješio je meč, donio pobjedu i zakazao duel sa Australijom za srijedu (oko 10 časova po našem vremenu.

"Uff, nevjerovatan je osjećaj. Nisam imala sreće u singlu, hvala Bogu da imamo Novaka. Hamad i ja smo prvi set odigrali, ne baš dobro. Vratili smo se, borili smo se. Hvala svima su došli. Hvala svima puno, vidjećemo se sutra. Srećna sam zbog pobjede i četvrtfinala", poručila je Olga.

Za polufinale igraće protiv domaćina ovog takmičenja, pa je za kraj voditeljka pitala njih dvoje šta misle, ko će imati glasniju podršku u četvrtfinalu. "Možete da ih čujete, idemo", zaključio je Međedović i tražio od srpskih navijača da budu što glasniji, dok je Olga istakla da se nada da će Srbi biti bučniji.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC