• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković "bombardovao" trenere u Melburnu! Pobijedio na treningu, pa gađao njih dvojicu! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković pobijedio, pa "kaznio" poražene trenere. Kamere su snimile i kako je to izgledalo.

 Novak Djokovic gadja trenere lopticama Izvor: Twitter/travel__Sports/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković polako se priprema za još jedan veliki turnir - ove godine na Australijan openu može dodatno da ispiše tenisku istoriju, pa prvi grend slem u godini mora da dočeka potpuno spreman. U ovoj fazi Novakove karijere pod tim se ne misli samo na fizičku spremu - i sam je nekoliko puta isticao koji sve faktori treba da budu ispunjeni kako bi bio zadovoljan. Upravo zbog toga se prethodnih nedjelja družio sa srpskim teniserima, pominjao koliko mu znači podrška porodice... I na treninzima je veoma opušteno, a atmosfera je sjajna!

To pokazuje snimak iz Melburna, na kojem se vidi da je Novak Đoković u specifičnoj igrici pobijedio svoje trenere. Nakon što je sa "T" tačke na terenu uspio dobro da baci lopticu ka osnovnoj liniji na drugoj strani mreže i tako savlada Miljana Amanovića i Klaudija cimalju, došlo je vrijeme za kazne. Tandem Đoković - Marko Paniki "bombardovao" je lopticama ostatak Novakovog tima! Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsjećamo, Novak Đoković će ove godine na Australijan openu igrati da popravi dva svoja rekorda! Na prvom grend slemu sezone ima priliku da po 11. put u karijeri osvoji ovaj trofej, u čemu je apsolutni rekorder i dugo će biti nedostižan u svijetu tenisa. Sa druge strane, Novak je jedini teniser sa 24 grend slem titule u singl konkurenciji - ima dvije više od Rafaela Nadala - a osvajanje trofeja značilo bi da ni među ženama nema konkurenciju jer je trenutno poravnat sa Margaret Kort. Istina, ona je neke od trofeja osvojila prije "Open ere".

Najbolji srpski sportista imaće priliku da u Melburnu osvoji nove vredne bodove za ATP listu, iako mu to nije prioritet u ovoj fazi karijere. Đoković će kraj prvog grend slena u sezoni dočekati sa 409. nedjelja na vrhu, odnosno 99 više od Rodžera Federera koji je drugoplasirani po tom parametru. Ukoliko Đoković bude igrao dobro u Australiji, odbraniće prvu poziciji i nastaviti da povećava razliku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC