• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznato kada Novak Đoković igra na Australijan openu

Zna se kad Novak Đoković izlazi na teren, navijači u Srbiji biće oduševljeni.

 Novak Đoković Dino Prižmić Australijan open Izvor: Chris Putnam / Zuma Press / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković borbu za 25. grend slem trofej u karijeri počinje protiv mladog hrvatskog igrača Dine Prižmića (18), odredio je žrijeb održan u Melburnu. Sada je odlučeno i kada će taj susret biti na programu, odnosno kada će publika na "Rod Lejver Areni" moći da vidi sukob sadašnjosti i budućnosti svjetskog tenisa. Novakovi navijači u Srbiji biće zadovoljni jer će svog ljubimca gledati u nedjelju od devet sati ujutru.

Novak Đoković i Dino Prižmić igraće prvi meč večernjeg programa na najvećem stadionu kompleksa u Melburnu, a to su izuzetno dobre vijesti za navijače u Srbiji. Da je Novak Đoković stavljen u dnevnu "smjenu" na početku turnira, morali bismo da navijamo budilnike i u toku noći se budimo kako bismo pratili pohod na 11. titulu Australijan opena.

Ovako će biti bolje - dovoljno vremena za spavanje, zatim malo tenisa prepodne, pa slobodno vrijeme u kojem ćemo moći da analiziramo kakva je situacija sa zglobom na koji se žalio, da li je forhend slušao najboljeg tenisera svih vremena i koliko još grend slemova će osvojiti kako bi čitavom svijetu pokazao da takav nikad ranije nije igrao tenis.

Podsjećamo, Dino Prižmić je u Australiju stigao kao 178. teniser planete i kroz kvalifikacije se izborio za mjesto na turniru. Svojevremeno jedan od najboljih juniora svijeta i aktuelni šampion juniorskog Rolan Garosa prvi put će igrati u glavnom žrijebu grend slema za seniore, a sreća ga nimalo nije pogledala - dobio je najteži mogući zadatak. Igraće protiv uzora, tenisera koji mu je mnogo pomogao na početku karijere.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC