• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bura u Australiji - političar se razbjesnio zbog Novaka: Napao vladu i državu, sve im je sasuo u lice! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je ponovo bio u centru pažnje u Australiji, a sada je jedan poznati australijski političar stao u njegovu odbranu.

 Australijiski politicar napao drzavu zbog Novaka Djokovica Izvor: Twitter/screenshot/AustralianOpen

Novak Đoković je prvo zaigrao kolo u Australiji, zatim je napunio tribine do vrha na treningu, a onda je oduševio Australiju kad se oprobao u njihovom omiljenom sportu! Probao je na teniskom terenu da zaigra kriket što je sve nasmijalo, a to je inspirisalo jednog poznatog australijskog političara da napadne vladu Australije zbog tretmana srpskog tenisera tokom pandemije virusa korona. 

Novak Đoković je tada dobio dozvolu turnira i same države Australije da se takmiči i da uđe u zemlju, a onda je deportovan nakon serije političkih odluka i suđenja. Veliki dio australijske javnosti bio je izuzetno protiv ovakve odluke, a sada se javio i Kreg Keli. 

Ovaj poznati političar ima 60 godina, dugo je bio član australijskog parlamenta. Tu je ušao kao član Liberalne partije, a sada je predsjednik stranke pod nazivom "Ujedinjena Australija". U parlamentu je bio od 2010. do 2022. godine, a sada nije krio bijes zbog načina na koji je Australija tretirala najboljeg tenisera na svijetu.

"Ovo je čovjek koga je Morisonovoa vlada zatvorila kao političkog zatvorenika i onda ga deportovala iz političkih razloga jer je širio "antivakserske stavove"", napisao je Kreg Foster na tviteru komentarišući snimak Srbina koji igra kriket. 

Novak Đoković je osvojio Australijan open rekordnih deset puta i sada juri 11. titulu i ostanak na prvom mjestu ATP liste i na kraju turnira. Od 2019. godine do sada Srbin nema poraz na terenima u Melburnu, ali nema sve titule jer mu 2022. godine nije bilo dozvoljeno da nastupi na turniru. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC