• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svako prvenstvo ista priča, istrošen sam... Marsenić nagovijestio povlačenje, a tek mu je 30!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Čudna izjava Mijajla Marsenića poslije eliminacije Srbije sa Evropskog prvenstva, čak je nagovijestio da bi mogao da se povuče iz državnog tima.

 Mijajlo Marsenić nagovijestio povlačenje iz reprezentacije Izvor: Profimedia/ IMAGO

Srbija je ispala sa Evropskog prvenstva u rukometu pošto je prethodne večeri izgubila od Crne Gore (30:29), tako da je nastup našeg državnog tima u Njemačkoj završen na onom jednom bodu protiv Islanda. Tada je Srbija ispustila pobjedu u posljednjih 30 sekundi utakmice i sebi zakomplikovala život, a od tog "stanja šoka" nije se oporavila ni protiv Mađarske, ni protiv Crne Gore, reprezentacija od kojih je gubila tijesnim rezultatom.

"Jako mi je teško da pričam stvarno, ali sreća mora da se zasluži", kazao je jedan od najboljih u našoj ekipi Mijajlo Marsenić i objasnio šta je odlučilo: "Bili smo u igri, znali smo prije početka da smo tu i šta treba, ali nemam pojma, pad koncentracije i poslije jednog boda protiv Islanda - najbolje ekipe u grupi - umjesto da idemo ka gore, naše samopouzdanje i igra pada".

Iako ističe da smo sve "izgubili na gol", Marsenić (30) je čestitao Crnogorcima na tome što su pokazali srce, a što se tiče njega - nagovijestio je da je možda trenutak i da se oprosti od reprezentacije: "Ne znam što je svako prvenstvo ista priča... Moraću da razmislim za ubuduće, istrošen sam i psihički i fizički. Kao i svako drugi, žao mi je što smo razočarali navijače i porodice, ali to je sport. Nekad je tako kako jeste i moramo da prihvatimo našu realnost".

Vidjećemo šta slijedi dalje za reprezentaciju Srbije koju već četiri godine predvodi Toni Đerona, a iako je bilo nagovještaja da se na kraju tunela vidi svjetlost - za sada još tumaramo po mraku i Španac nije uspio da nas izvede iz njega. Zbog toga se i izvinjavao cijeloj naciji poslije debakla na Evropskom prvenstvu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC