• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponekad je zdravo, a nekad... Novak Đoković: Šta im kažem? Koristiće to protiv mene!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković govorio je o svom odnosu sa timom.

 Novak Đoković govorio je o svom odnosu sa timom Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Australijan opena dominantnom pobjedom protiv Australijanca Tomasa Martina Ečeverija. Bio je to njegov 31. uzastopni trijumf na grend slemu u Melburnu! "Moj najbolji meč na Australijan openu, pogotovo u prva dva seta, u trećem je on (Ečeveri) pokazao sebe, odigrao dobre udarce, ali sam dobro servirao, a onda sam riješio meč u trećem setu", kazao je Novak na terenu poslije svog 100. meča na Australijan openu.

Bio je upitan i šta traži od svog tima tokom meča. "Sve što vidim može biti uzeto protiv mene. Ponekad je to zdrava tenzija, a ponekad nije", nasmijao se Đoković. "Sve je to dio ovog posla. Tokom čitave sezone i svih dana u godini prolazimo kroz dobre i loše faze, izazovi su veliki, uvijek se bavim sobom na terenu. Naravno, tu su uvijek i treneri koji nas pomažu, koristimo mogućnost da malo razgovaramo. Jako je dobro dok pobjeđujete", nasmijao se još jednom Đoković.

Upitan za svoj 100. nastup, Novak se sjetio i prvog, a njega ne bi bilo bez velike pomoći čitave porodice Đoković - oca Srđana, majke Dijane, braće Marka i Đorđa, strica Gorana... "Roditelji su morali mnogo toga da se odreknu da bih mogao da ostvarim svoj san u sportu koji volim i koji je sport, pogotovo kada je u pitanju taj sport umojoj zemlji, izuzetno je skup u odnosu na kolektivne sportove. U juniorskim danima bilo je veoma teško zbog resursa, trebalo je naći novac, a na kraju dana se sve ogleda u to kako da nastavite dalje, ljudi u Srbiji su i tada i sada navijali za mene i mnogo hvala i njima zbog svega što sam uradio."

Tokom meča svi su primijetili detalj na grudima Novaka Đokovića, bilo je i fotografija Novaka koje su zabrinule navijače, a poslije susret sa Argentincem poslao je Srbima moćnu poruku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC