• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati Amerikanac se*sualni napasnik i predator: Plaćao milione žrtvama da ćute, tjerao da prave video-snimke!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Osnivač i legenda WWE sporta teško optužen, isplivali užasni detalji!

 Vins Makmen optužen za seksualno zlostavljanje Izvor: YouTube/Jake Allonar

Poznati američki biznismen Vins Makmen (78), bivši promoter profesionalnog rvanja i osnivač "WWE" kompanije (World Wrestling Entertainment) optužen je da je se*sualno zlostavljao saradnicu i da je organizovao se*sualnu trgovinu unutar svoje kompanije! Prema informacijama novinara Vol Strit Žurnala, žrtva se zove Džanel Grant i podnijela je tužbu protiv Mekmena. Ona je navodno 2022. godine potpisala ugovor o ćutanju o tom slučaju i za to joj je garantovano tri miliona dolara. U svojoj tužbi ona navodi da joj je plaćeno milion dolara i da nakon toga nije bilo novih uplata. Zato ona traži da taj sporazum bude poništen i zahtijeva isplatu štete u novčanom iznosu koji još nije određen.

Makmen je navodno od nje tražio i da napravi "lični se*sualni sadržaj" kojim je pokušao da ubijedi poznatog rvača da potpiše za njegovu kompaniju. "Strana koja tuži nije navela ime tog rvača, opisala ga je kao UFC borca i WWE talenta, a oni bliski slučaju identifikovali su tog rvača kao Broka Lesnara (46), jedno od najvećih WWE imena."

Ona je optužila Makmena da ju je pritiskom natjerao u se*sualne situacije i da je degradirao u zamjenu za posao administratora-koordinatora u svojoj kompaniji. Sve se dogodilo poslije njihovog susreta 2019. godine. Ona je navela da su je 2021. Makmen i još jedan čelnik kompanije doveli u kancelariju i da su je naizmenično se*sualno napadali. Ona je takođe tvrdila da je Makmen zaključavao u svoju privatnu svlačionicu i da je napastvovao. Takođe, slao joj je i eksplicitne tekstualne poruke, kao što je i unutar kompanije drugima slao slične poruke o njoj. Obezbijedila je snimke ekrana na kojima se vide te poruke kada je podnijela tužbu.

Grant tvrdi i da joj je Makmen nekoliko puta naređivao da ide u hotelsku sobu i da ima se*s sa njim na početku radnog dana. Uz dodatne, grozne detalje, ona je navela i da je Makmen pritiskao da potpišu sporazum u januaru 2022. godine, kada je njegova supruga Linda Makmen postala svjesna njihovog odnosa. Iste godine, u julu, on se povukao iz kompanije i tada je isplivalo da je platio čak 14,6 miliona na račune više ženskih osoba da ćute o se*sualnom odnosu sa njim i o optužbama za se*sualno zlostavljanje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC