• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UHAPŠEN BIVŠI VATERPOLISTA: Ranije osuđivan za silovanje, sad osumnjičen za seksualno uznemiravanje

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Prijava protiv Čolovića, koji je ranije osuđivan zbog istih i sličnih krivičnih djela, stigla je početkom sedmice, nakon čega je policija odmah reagovala i privela ga.

 Uhapšen Miljan Čolović zbog seksualnog uznemiravanja Izvor: Shutterstock

Beogradska policija privela je bivšeg vaterpolistu Crvene zvezde Miljana Čolovića (41), zbog sumnje da je ove sedmice seksualno uznemiravao djevojke i maloljetnice u Košutnjaku.

Prijava protiv Čolovića, koji je ranije osuđivan zbog istih i sličnih krivičnih djela, stigla je početkom sedmice, nakon čega je policija odmah reagovala i privela ga. Nakon saslušanja, njemu je određen pritvor do 30 dana. Istragu vodi Drugo javno tužilaštvo.

Prema nezvaničnim informacijama, on je šetao po Košutnjaku, a potom presretao djevojke i maloljetne djevojčice, koje je potom napadao. Vijest o ovom objavljena je na "fejsbuk" profilu Pavla Bihalija predsjednika pokreta "Levijatan".

Inače, Čolović je prije šest godina bio osuđen na višegodišnju kaznu zatvora zbog silovanja. Bivši vaterpolista je bio osuđen na tri godine za silovanje kućne pomoćnice.

Tada je protiv njega vođen postupak i za pokušaj silovanja žene u Banjičkoj šumi 2014. godine, ali je za taj slučaj oslobođen. Nedugo nakon što je izašao iz zatvora, uhapšen je u Nevesinju, takođe zbog sumnje da je polno uznemiravao žene.

On je priveden 2019. godine nakon što je nevesinjskoj policiji stigla prijava da je u haustoru jedne zgrade u tom gradu uznemiravao žensku osobu. Prethodno je policiji bilo prijavljivano da je da je Čolović na različite načine polno uznemiravao više žena na teritoriji tog grada.

Prilikom saslušanja Čolović je tada priznao krivicu i tražio sporazum sa tužilaštvom, izvijestio je tadašnji portparol Okružnog tužilaštva Trebinje Srđan Vukanović.

(MONDO/Telegraf)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC