• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanišević sve zabrinuo izjavom o Novaku!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Novaka Đokovića govorio o stanju Gorana Ivaniševića.

 Goran Ivanišević o zdravstvenom stanju Novaka Đokovića Izvor: YouTube/Wide World of Sports/TODAY/Screenshot

Dok se Novak Đoković sa porodicom odmara u Italiji, njegov trener Goran Ivanišević odlučio je da "skokne" do Hrvatske i pogleda meč Dejvis kup reprezentacije u Varaždinu. Poput loše Srbije, ni Hrvati nisu otišli na završni turnir jer ih je pobijedila Belgija, ali i tamošnje medije ipak je najviše zanimalo šta se dešava sa Noletom - ne sa Dejvis kup reprezentacijom.

S obzirom na to da se Ivanišević nije oglašavao još od prošle godine, a znamo da je sa Đokovićem imao "bitke" i na terenu kada je trener pokušavao da mu pomogne dok je bio nervozan, uvijek je zanimljivo čuti šta ima da kaže na ovu temu. I ono što je sve sada zbunilo je da Novakov trener tvrdi da nije imao nikakav problem sa ručnim zglobom, da je bio skroz zdrav, ali opet dodaje da "nije bio na 100%".

"Prije ili kasnije morao je da izgubi, toga smo svi bili svjesni. Šteta samo što je to bilo na ovakav način, ali protiv Sinera ako nisi 100 odsto nemaš šta da tražiš. Pa čak i kad jesi na 100 odsto, opet možeš izgubiti. Međutim, cijeli Australijan open nekako nije bio pravi za Novaka, od prvog kola pa nadalje. Ali dobro, idemo dalje, nije ništa toliko tragično", kazao je Ivanišević za "Jutarnji".

"Lakat? Ne, nije mu ništa smetalo, bio je zdrav, ali jednostavno nije išlo... Može se i njemu desiti, i on je od krvi i mesa. S druge strane, ako je od nekoga trebalo da izgubi, onda mi je drago da je to bilo od Sinera", dodao je Ivanišević i objasnio da je od Đokovića dobio "mjesec dana slobodno", kako je i bio plan bez obzira na rezultat na Australijan openu, potvrdivši potom i da će naredni turnir za Đokovića biti Indijan vels.

Odlazak na ovaj turnir iz "serije hiljadu", gdje nije igrao pet godina, biće poseban za njega pošto na njemu može do maksimalnog broja bodova i "odbrane" prvog mjesta na ATP listi gdje ugrožava još jedan rekord Rodžera Federera.

Samo da bude sto odsto, kao nekada...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC