• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavna Jamajčanka rekla "dosta" - osvajačica osam olimpijskih medalja završava karijeru!

Autor Dragan Šutvić

Nakon Igara u Parizu završava se jedna sjajna karijera.

 Šeli-En Frejzer-Prajs završava karijeru  Izvor: Shutterstock

Proslavljena jamajčanska sprinterka Šeli-En Frejzer-Prajs objavila je da će nakon Olimpijskih igara u Parizu staviti tačku na bogatu karijeru!

Frejzer-Prajs, koja se proslavila u disciplini 100 i 200 metara, u decembru će proslaviti 38. rođendan, a iza nje je impozantna karijera. Osvojila je čak osam medalja na najvećoj sportskoj smotri (tri zlata, četiri srebra i jednu bronzu), dok je sa prvenstava svijeta kući donijela duplo više odličja, od čega deset zlatnih, pet srebrnih i jednu bronzanu.

Nakon silnih uspjeha, došao je kraj jednoj impozantnoj sportskoj priči, a Jamajčanka je istakla da to, prije svega, duguje porodici.

"Nema dana kada ne krenem da treniram, a da ne pomislim: 'Prevazišla sam ovo'. Potrebna sam sinu. Suprug i ja smo zajedno prije nego što sam osvojila medalju 2008. Žrtvovao se za mene. Mi smo partneri, tim i zbog te podrške sam mogla da radim stvari koje sam radila godinama. Mislim da im sada dugujem da radim nešto drugo", rekla je Frejzer-Prejs za sajt Esens, istakavši da će Igrama u Parizu pokazati ljudima da možete da prekinete kada želite.

"Želim da završim pod mojim uslovima. Možete da budete uticajni i važno je da pokažete ljudima da ne možete biti sebični. Nije dovoljno da izađemo na stazu i osvajamo medalje. Moramo da mislimo na narednu generaciju koja dolazi poslije nas i da im pružimo priliku da sanjaju, da imaju velike snove", zaključila je Jamajčanka, koja je, takođe, tokom karijere pet puta dolazila do titule u Dijamantskoj ligi u disciplini 100 metara.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba/agencije)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC